Tehnička podrška

Kako biste svoje vrijeme i energiju uložili u razvoj i obavljanje svog posla, a Vaša oprema dobro funkcionirala, pružamo Vam potpunu IT podršku u Vašem poslovanju. Od dijagnostike i popravka kvara na računalima i opremi do pomoći pri održavanju sustava i nabavci nove opreme. Mi smo Vaš IT partner.

POSLOVNE APLIKACIJE d.o.o.
Slika nije učitana

Što IT podrška podrazumijeva ?

Podrška 7 dana tjedno

Bitno nam je da Vaša oprema funkcionira ispravno stoga kada vi radite i mi radimo te Vam pružamo IT podršku 7 dana tjedno bez obzira na lokaciju gdje se nalazite. Na Vaše računalo se instalira poseban program koji nam uz Vašu dozvolu omogućava jednokratno spajanje i otklanjanje kvara na daljinu.

Podrška putem telefona

Ne postoji glupo pitanje niti čovjek koji sve zna, ali zato postoje svakodnevne situacije kada neku sitnicu ne znamo riješiti. Ne gubite vrijeme tražeći odgovor, nazovite nas i pitajte, tu smo za Vas.

Edukacija

Svojim korisnicima nudimo edukaciju za rad na našim i ostalim programima te Vas obučvamo za samostalno uređivanje web stranica i aplikacija.

Brzi izlazak na intervenciju

Ako je došlo do mehaničkog kvara računala te podršku nije moguće pružiti putem interneta, izlazimo na teren i u dogovoreno vrijeme dolazimo do Vas. Kada Vaša oprema ne radi, nama je svaka intervencija jednako važna i hitna stoga do Vas dolazimo najkasnije 2 sata od prijavljivanja kvara.

Nadogradnja opreme

Prilikom nadogradnje opreme ili kupovini nove opreme, također možete računati na našu pomoć. Saslušat ćemo Vaše potrebe i pomoći Vam pronaći najbolje rješenje tamo gdje je najpovoljnije.

Sigurnost

Sigurnost i oporavak izgubljenih podataka naša su specijalnost. Instalacijom antivirusnih i antimalware programa osigurati ćemo Vašu opremu od napada.

Želite dogovoriti uslugu ili trebate našu pomoć, a još niste naš klijent ? Pošaljite nam upit na podrska@aplikacije.hr .

Tko smo ?

POSLOVNE APLIKACIJE d.o.o.
OIB : 29707953819
MBS : 04899334

GDJE SMO ?

Od ponedjeljka do petka smo na adresi Koturaška 35, Zagreb, u periodu od 09 do 17 sati.

A broj ?

Ured : + 385 ( 0 ) 1 / 2342 - 630
Mob : + 385 ( 0 ) 98 / 791 - 193

e - mail ?

info@aplikacije.hr
podrska@aplikacije.hr

Tvrtka je registrirana na Trgovačkom sudu Zagreb. Temeljni kapital 20.000,00 kn uplaćen u cijelosti. Član uprave : Goran Klasić.