Dovoljno je što ste stručnjak u svoj području, ne morate biti stručnjak i za računala. Mi smo tu za Vas i drago nam je što ste prepoznali potrebu da Vam računalo pomogne u Vašem poslovanju.

Treba Vam Windows aplikacija za ispis uplatnica, vođenje evidencije radnih sati djelatnika, evidencije poslovanja ili imate drugačiju potrebu?

Trebate web stranicu ili web aplikaciju ?

Imate web stranicu, ali joj je prijeko potrebna optimizacija ili redizajn ?

Tražite mobilnu aplikaciju za Vaše klijente, partnere ili zaposlenike ?

Ili jednostavno imate računalo prepuno virusa i ne znate kome se obratiti ?

Ovdje smo za Vas.

Što koristimo od tehnologija ? 

Pri izradi aplikacija za računalo koristimo provjereni Microsoft C# .Net programski jezik povezan s izrazito sigurnom i brzom bazom podataka SQLite.

Za izradu web stranica raspolažemo znanjem i praksom sa HTML-5, CSS3 & Javascript programskim jezicima uz alternativna rješenja sa PHP-om. Također, naše web aplikacije koriste suvremene CMS-ove      ( WordPress, Yoomla & Kentico ) .

SEO – Svi danas spominju SEO jer shvaćaju njegovu važnost i smatraju da je malo poboljšanje Vaše web stranice dovoljno jer mnogi “stručnjaci” niti ne znaju bolje. Što je SEO ? SEO je skraćenica za Search Engine Optimization što bi u prijevodu bilo optimizacija stranica za web tražilice kao što su Google, Yahoo itd. Zašto ? Konkretno Google kao najjača svjetska tražilica ima interni alat kojim ocjenjuje Vašu web stranicu prema određenim kriterijima s ocjenom od 0 do 100. Dalje je matematika prilično jednostavna, što Vam je ocjena veća to ste bliže vrhu stranice. S trogodišnjim iskustvom u SEO-u možemo se pohvaliti mnogim projektima koji su zasjali na zasluženom mjestu. Ako se i Vaša stranica / aplikacija nalazi na dnu pretraživanja ili se sporo učitava, kontaktirajte nas bez ikakve obaveze, da vidimo što možemo učiniti za Vas.