Google AdWords

Google AdWords kampanje su brz i jednostavan način za oglašavanje Vaše stranice kroz Google pretraživač te su danas najučinkovitiji i najbolji način za poboljšanje Web marketinga.

Što je Google AdWords?

Google Ads je online oglasnička platforma gdje oglašivači plaćaju prikaz kratkih oglasa, usluga, proizvoda, video sadržaja te generiranja mobilnih instalacija unutar Google mreže za korisnike weba.

Postavite ograničenje proračuna

Budžet za oglašavanje ovisi o Vama, nikada nećete potrošiti više od iznosa mjesečnog ograničenja koji sami postavite.

Ostanite fleksibilni

Ne morate sklopiti dugoročni ugovor. Prilagodite proračun za oglašavanje ili pauzirajte oglase kad god je to potrebno.

Plaćajte za rezultate

Platiti ćete samo ako korisnici reagiraju na oglase, npr. klikom na vaš oglas kako bi posjetili vašu web lokaciju ili nazvali vašu tvrtku.

Google je danas najveća platforma na kojoj korisnik može pretraživati apsolutno sve o svemu. Vaš oglas može se pojaviti na Google-u čim neki korisnik traži proizvod ili uslugu sličnu onome što Vi nudite.

Pravodobni oglasi pretvaraju osobe u dragocjene korisnike, ne propustite priliku zagristi u najveće tržište.

Pratite rezultate, izvedbu i cijenu

Postavite budžet koji Vam odgovara. S Google Adsom vi upravljate troškovima online oglašavanja. Nikada nećete platiti više od iznosa mjesečnog ograničenja i možete u bilo kojem trenutku prestati oglašavati. Korisnik sam određuje svoj budžet i koliko je dnevno spreman investirati u Google Ads-e. Kada se iznos za određeni dan potroši, Google Adsi se automatski zaustavljaju za taj dan. Koliko će biti potrošeno ovisi o cijeni ključne riječi za koju se oglas aktivirao te broju klikova na oglas.

S Google Adsom vi upravljate troškovima online oglašavanja. Nikada nećete platiti više od iznosa mjesečnog ograničenja i možete u bilo kojem trenutku prestati oglašavati.

Korisnik sam određuje svoj budžet i koliko je dnevno spreman investirati u Google Ads-e. Kada se iznos za određeni dan potroši, Google Adsi se automatski zaustavljaju za taj dan. Koliko će biti potrošeno ovisi o cijeni ključne riječi za koju se oglas aktivirao te broju klikova na oglas.

Google ads , web marketing, SEO , google adwords

Kontaktirajte nas i ugovorite besplatni sastanak sa našim stručnjacima

APLIKACIJE.HR

APLIKACIJE.HR su brand tvrtke Poslovne Aplikacije d.o.o. , specijalizirane za izradu programskih i web rješenja. Dugogodišnje iskustvo, predanost radu i kontinuriano usavršavanje, garancija su naše kvalitete i Vašeg zadovoljstva.