[PROGRAMSKA RJEŠENJA ZA USPJEŠNE PODUZETNIKE.]

Izrada programa po narudžbi

Potrebna Vam je specifična aplikacija prilagođena upravo Vama ili Vašem poslu?

Izrada programa po narudžbi je rješenje za Vas.

Tvrtka smo koja, iako sama kreira vlastita poslovna rješenja, inspiraciju te priliku za poslovnu izvrsnost nalazi i u programima koje trenutno nemamo u ponudi, a našim su klijentima zanimljivi. Ukoliko razmišljate o programu koji bi bio neophodan za Vas, mi smo mjesto na kojemu Vaše ideje mogu postati realnost. Obratite nam se s povjerenjem, a mi ćemo, uz visoku razinu kvalitete i profesionalizma, odgovoriti na sve Vaše zahtjeve.
Naša vodilja su programi koji su učinkoviti, brzi te jednostavni za korištenje imajući u vidu poslovno okruženje u kojima se tvrtke nalaze te prepreke na koje nailaze. Brze i točne informacije su ključ uspjeha u današnjoj poslovnoj klimi, a naše se ideje vode tim smjernicama. Rješenja koja kreiramo su izuzetno učinkovita te prilagodljiva. U svakome trenutku naše programe možemo nadograditi novim funkcionalnostima kako bi Vama pružili što kvalitetniji rad, a što će posljedično utjecati i na rast Vaše tvrtke. Naši su klijenti poduzeća (mikro, mala i srednja) ali isto tako i udruge, sportski klubove te savezi.
Brzo se prilagođavamo Vašim potrebama te Vašem poslovnom okruženju i branši kako bismo u potpunosti izgradili neophodnu sinergiju s našim klijentima. Činjenica da smo svojim klijentima dostupni u bilo kojem trenutku preko naše korisničke podrške dokazuje da smo upravo usmjereni njima i njihovim potrebama.

Zašto odabrati program po narudžbi?

Koliko često ste se našli u situaciji da želite svakodnevne radne procese obavljati na određen način, no na tržištu ne postoji niti jedan program koji bi Vam to omogućio. U takvim situacijama, program izrađen po narudžbi je najbolje rješenje.

Prilagođena aplikacija po mjeri rješava Vaše specifične probleme, ubrzava pojedine procese Vašeg poslovanja, zadovoljava specifične potrebe i povećava učinkovitost Vašeg svakodnevnog poslovanja. Izradom programa po mjeri dobivate prilagođeno rješenje točno po mjeri koje će znatno ubrzati vaše specifične svakodnevne radne procese. Za razliku od gotovih programskih rješenja koje možete pronaći na tržištu, kod odabira aplikacije razvijene po narudžbi imate mogućnost aktivnog sudjelovanja u procesu razvoja. Izradom specijaliziranog softverskog rješenja, iako je ono u pravilu znatno skuplje od gotovih poslovnih aplikacija u biti se vrlo brzo ostvaruje znatna ušteda jer dugoročno gledajući takav program po narudžbi je direktno prilagođen klijentu čime se često znatno skraćuje vrijeme potrebno za obavljanje nekog poslovnog procesa što dugoročno donosi osjetno povećanje produktivnosti i veću zaradu.

Dorada gotovih poslovnih programa prema potrebama klijenta

Prilagođavanje već postojećeg poslovnog sustava potrebama kupca se u većini slučajeva svodi na uređivanje i dodavanje korisničkih izvještaja, manje izmjene u prozorima i slično. Cijena dorade programa ovisi o broju radnih sati potrebnih da bi se program prilagodio specifičnim potrebama kupca.

Cijena izrade programa po narudžbi

Cijenu izrade programa po narudžbi je nemoguće odrediti bez detaljnog specificiranja i razrade potrebnih poslovnih procesa. Cijena izrade aplikacije isključivo ovisi o procijenjenom obimu posla.

Rok isporuke softvera izrađenog po narudžbi

Rok isporuke programa direktno ovisi o kompleksnosti problema koje treba riješiti. Nakon izrade specifikacije i detaljne razrade poslovnih procesa moguće je dati okvirnu procjenu. Za izradu jednostavnih aplikaciju po narudžbi rok isporuke je najčešće do mjesec dana, dok kod kompleksnijih aplikacija izrada i isporuka može potrajati do 6 mjeseci.

Faze izrade aplikacije po narudžbi

  • Izrada aplikacije po zahtjevu klijenta, odnosno dorada postojećeg poslovnog sustava potrebama klijenta odvija se u nekoliko koraka: Razgovor i upoznavanje sa poslovnim procesima klijenta koje treba implementirati u aplikaciju. Potrebno je detaljno utvrditi sve specifičnosti, analizirati postojeći sustav i upoznati se sa svim poslovnim procesima.
  • Na osnovu prethodno analiziranih potreba pristupa se izradi projekta aplikacije.
  • Kad kupac pregleda specifikaciju i odobri projekt započinje izrada aplikacije.
  • Zadnja faza je implementacija izrađene aplikacije. Obavlja se instalacija programa, korisnička obuka kao i ispravak eventualnih problema u radu aplikacije.

Prednosti korištenja programa izrađenog po narudžbi

  • bolja organizacija poslovnih procesa
  • povećana efikasnost
  • aplikacija razvijena točno po vašim potrebama i zahtjevima
  • individualan pristup svakom klijentu i projektu

Slike programa

Izrada web stranica
Slika nije učitana
Slika nije učitana

APLIKACIJE.HR

Mi smo Poslovne Aplikacije d.o.o., tvrtka specijalizirana za izradu programskih i web rješenja. Dugogodišnje iskustvo, predanost radu i kontinuriano usavršavanje, garancija su naše kvalitete i Vašeg zadovoljstva.

APLIKACIJE.HR © [2016 - 2020]