Slika nije učitana

OPTIMIZACIJA ZA TRAŽILICE

Cilj svakog web poslovanja je zasigurno imati što više posjetitelja i kupaca. No ne možemo očekivati da će oni doći sami jer, nitko ne zna da Vaša stranica postoji tamo gore. Potrebna Vam je pozadinska reklama za tražilice da Vas lakše pronađu oni kojima ste bitni.

Prepustite SEO optimizaciju u naše ruke.

Optimizacija za Internet tražilice (Search Engine Optimization) je proces pozicioniranja Vaše stranice na internet tražilicama. SEO predstavlja različite metode i tehnike koje se primjenjuju na web stranicu i izvan nje. Najbolje vrijeme za započeti SEO optimizaciju je pri izradi same stranice.

Cilj svake optimizacije za tražilice je približiti web stranicu prvoj poziciji ili postići prvu poziciju za ciljane usluge ili proizvode. Visoka pozicija među prvim stranicama tražilica donosi znatno povećanje prometa na stranici, te konstantnu i besplatnu promociju Vašeg poslovanja za ljude diljem svijeta.

Istraživanja su pokazala da korisnik ne ide dalje od 20. pozicije rezultata pretraživanja. Razlog tome je činjenica da se veća razina kvalitete, vrijednosti i povjerenja daje web stranicama koje su pri vrhu tražilica.

  • Dogovori oko ciljeva optimizacije
  • Detaljna analiza Vaše web stranice te konkurencije
  • Određivanje ključnih riječi
  • Planiranje aktivnosti i fokusa rada
  • Odabir kanala promocije
  • Kreiranje optimiziranog sadržaja za stranicu
  • Praćenje aktivnosti
  • Izrada mjesečnog izvještaja

SEO je dugoročan proces koji donosi rezultate nakon određenog vremenskog razdoblja, no prvi rezultati mogu se očekivati nakon 30 dana. Na brzinu nekih faktora se može utjecati, dok su neki posljedice promjena koje provode tražilice.

Potrebno je određeno vrijeme da Google indeksira Vašu stranicu i njenu optimizaciju i ocijeni ju kao kvalitetnu stranicu po svim algoritmima i parametrima, te ju nakon toga nagradi visokom i kvalitetnom pozicijom.

APLIKACIJE.HR

Mi smo Poslovne Aplikacije d.o.o., tvrtka specijalizirana za izradu programskih i web rješenja. Dugogodišnje iskustvo, predanost radu i kontinuriano usavršavanje, garancija su naše kvalitete i Vašeg zadovoljstva.

APLIKACIJE.HR © [2016 - 2020]