Za pregleda dnevno

Ako niste zadovoljni brojem posjetitelja na Vašoj stranici, jednostavno rješenje je SEO optimizacija.
Najbolje vrijeme za započeti SEO optimizaciju je pri izradi ili redizajnu Vaše stranice. Odmah u startu osiguravamo da je Vaša stranica u skladu sa SEO optimizacijom, te na taj način postajete lakše vidljivi na svakoj tražilici.

Pomoću SEO optimizacije tražilice usmjeravaju korisnike koji traže ključne pojmove na Vašu stranicu. U kratkom roku, Vaša stranica početi će se pojavljivati pri samom vrhu svake pretrage. 

Dakle, potrebno je napraviti dobru reklamu za tražilice.

Cilj svakog web poslovanja je zasigurno imati što više posjetitelja i kupaca. No ne možemo očekivati da će oni doći sami jer, nitko ne zna da Vaša stranica postoji tamo gore. Jasnim definiranjem publike i odabirom ključnih riječi stvara se pozadinska reklama za tražilice da Vas lakše pronađu oni kojima ste bitni.

Prepustite SEO optimizaciju u naše ruke.

Izrada internet stranice

Vaše želje

Kada je u pitanju izrada web stranica, prvi korak je definirati Vaše želje. Ako nemate ideju kakvu web stranicu želite, dovoljno je da nam prezentirate čime se bavite i dati ćemo Vam prijedlog koje pod stranice bi Vaša web stranica trebala sadržavati. Materijale – tekstove, slike i video materijale nam možete dostaviti ili ih možemo prema dogovoru pripremiti za Vas.

Dizajn web stranice

Nakon što smo saslušali Vaše želje, istražiti ćemo tržište i napraviti ćemo moderan dizajn stranice. Za svaki projekt se otvara tzv. subdomena tako da napredak Vaše stranice možete pratiti uživo na vaša-stranica.aplikacije.hr , a to nam omogućava da već tijekom razvoja dizajna usklađujemo izgled Vašim željama 

Dizajn

Izrada web stranice

Izrada

Nakon što dogovorimo dizajn, krećemo u izradu Vaše stranice. Napredak i dalje možete pratiti uživo putem napravljene subdomene. Sav tekstualni sadržaj se optimizira za tražilice, a slikama se reducira veličina korištenjem posebnih programa koji smanjuju težinu slike, ali ne utječu na njezinu kvalitetu što kasnije utječe na brzinu učitavanja Vaše stranice.

SEO

Kada je u pitanju izrada web stranica, prvi korak je definirati Vaše želje. Ako nemate ideju kakvu web stranicu želite, dovoljno je da nam prezentirate čime se bavite i dati ćemo Vam prijedlog koje pod stranice bi trebala sadržavati Vaša web stranica.

Objava

Dizajn web stranice

APLIKACIJE.HR

Mi smo Poslovne Aplikacije d.o.o., tvrtka specijalizirana za izradu programskih i web rješenja. Dugogodišnje iskustvo, predanost
radu i kontinuriano usavršavanje, garancija su naše kvalitete i Vašeg zadovoljstva.

APLIKACIJE.HR

[©All rights reserved. ]

[2016 - 2019 ]