SEO - Optimizacija za tražilice

Cilj svakog web poslovanja je zasigurno imati što više posjetitelja i kupaca. No ne možemo očekivati da će oni doći sami jer, nitko ne zna da Vaša stranica postoji tamo gore. Potrebna Vam je pozadinska reklama za tražilice da Vas lakše pronađu oni kojima ste bitni. Prepustite SEO optimizaciju u naše ruke.

Što je SEO optimizacija?

SEO optimizacija za Internet tražilice (Search Engine Optimization) je proces pozicioniranja Vaše stranice na internet tražilicama. SEO optimizacija predstavlja različite metode i tehnike koje se primjenjuju na web stranicu i izvan nje. Najbolje vrijeme za započeti SEO optimizaciju je pri izradi same stranice.

Zašto je potrebno imati kvalitetan SEO?

Cilj svake optimizacije za tražilice je približiti web stranicu prvoj poziciji ili postići prvu poziciju za ciljane usluge ili proizvode. Visoka pozicija među prvim stranicama tražilica donosi znatno povećanje prometa na stranici, te konstantnu i besplatnu promociju Vašeg poslovanja za ljude diljem svijeta.

Istraživanja su pokazala da korisnik ne ide dalje od 20. pozicije rezultata pretraživanja. Razlog tome je činjenica da se veća razina kvalitete, vrijednosti i povjerenja daje web stranicama koje su pri vrhu tražilica.

Pročitajte i naš članak  ”  Što je SEO i zašto je on važan ” o SEO optimizaciji. 

Strategija

Prvi rezultati

SEO je dugoročan proces koji donosi rezultate nakon određenog vremenskog razdoblja, no prvi rezultati mogu se očekivati nakon samo 30 dana. Na brzinu nekih faktora se može utjecati, dok su neki posljedice promjena koje provode tražilice.

Potrebno je određeno vrijeme da Google indeksira Vašu stranicu i njenu optimizaciju i ocijeni ju kao kvalitetnu stranicu po svim algoritmima i parametrima, te ju nakon toga nagradi visokom i kvalitetnom pozicijom.

Kontaktirajte nas ili pošaljite željeni upit putem forme i ugovorite besplatni sastanak sa našim stručnjacima.

APLIKACIJE.HR

APLIKACIJE.HR su brand tvrtke Poslovne Aplikacije d.o.o. , specijalizirane za izradu programskih i web rješenja. Dugogodišnje iskustvo, predanost radu i kontinuriano usavršavanje, garancija su naše kvalitete i Vašeg zadovoljstva.