Izrada

NAŠ DIZAJN JE

Bez obzira u kojoj ste branši, atraktivan i kvalitetan dizajn Vaše stranice pomaže vam da se izdvojite od konkurencije i istaknete svoj brend. Posebno obraćamo pozornost na optimizaciju web dizajna za prikaz preko svih rezolucija i uređaja.

Koju boju upotrijebiti za gumbe kroz stranicu? Koji font bi isticao moj proizvod najbolje? Kolika bi trebala biti širina galerije slika? – i druga pitanja za koje niste ni znali da postoje, mi smo tu da na njih damo odgovor tako da Vaša stranica bude atraktivna, oku ugodna i jedinstvena radi kvalitetnog i prepoznatljivog dizajna.

Izrada web dizajna je složen proces u kojem je potrebno ustanoviti Vaše želje, napraviti detaljno istraživanje tržišta i konkurencije, a nakon toga dati prijedlog dizajna koji će oduševiti posjetitelje Vaše stranice, biti usklađen s Vašim logotipom, a uz to moderan, responzivan i zavodljiv. Iako ćemo na putu od ideje do objavljivanja stranice proći dosta stanica, s nama će Vam taj put biti shvatljiv i vrlo lagan jer ozbiljne zadatke treba povjeriti provjerenim partnerima.

Izrada internet stranice

Vaše želje

Kada je u pitanju izrada web stranica, prvi korak je definirati Vaše želje. Ako nemate ideju kakvu web stranicu želite, dovoljno je da nam prezentirate čime se bavite i dati ćemo Vam prijedlog koje pod stranice bi Vaša web stranica trebala sadržavati. Materijale – tekstove, slike i video materijale nam možete dostaviti ili ih možemo prema dogovoru pripremiti za Vas.

Dizajn web stranice

Nakon što smo saslušali Vaše želje, istražiti ćemo tržište i napraviti ćemo moderan dizajn stranice. Za svaki projekt se otvara tzv. subdomena tako da napredak Vaše stranice možete pratiti uživo na vaša-stranica.aplikacije.hr , a to nam omogućava da već tijekom razvoja dizajna usklađujemo izgled Vašim željama 

Dizajn

Izrada web stranice

Izrada

Nakon što dogovorimo dizajn, krećemo u izradu Vaše stranice. Napredak i dalje možete pratiti uživo putem napravljene subdomene. Sav tekstualni sadržaj se optimizira za tražilice, a slikama se reducira veličina korištenjem posebnih programa koji smanjuju težinu slike, ali ne utječu na njezinu kvalitetu što kasnije utječe na brzinu učitavanja Vaše stranice.

SEO

Kada je u pitanju izrada web stranica, prvi korak je definirati Vaše želje. Ako nemate ideju kakvu web stranicu želite, dovoljno je da nam prezentirate čime se bavite i dati ćemo Vam prijedlog koje pod stranice bi trebala sadržavati Vaša web stranica.

Objava

Dizajn web stranice

APLIKACIJE.HR

Mi smo Poslovne Aplikacije d.o.o., tvrtka specijalizirana za izradu programskih i web rješenja. Dugogodišnje iskustvo, predanost
radu i kontinuriano usavršavanje, garancija su naše kvalitete i Vašeg zadovoljstva.

APLIKACIJE.HR

[©All rights reserved. ]

[2016 - 2019 ]