Izrada web dizajna

NAŠ WEB DIZAJN JE MODERAN. OPTIMIZIRAN. RESPONZIVAN. JEDINSTVEN!

Web dizajn - Važnost

Bez obzira u kojoj ste branši, atraktivan i kvalitetan dizajn Vaše stranice pomaže vam da se izdvojite od konkurencije i istaknete svoj brend. Posebno obraćamo pozornost na optimizaciju web dizajna za prikaz preko svih rezolucija i uređaja.

Cilj web dizajna

Koju boju upotrijebiti za gumbe kroz stranicu? Koji font bi isticao moj proizvod najbolje? Kolika bi trebala biti širina galerije slika? – i druga pitanja za koje niste ni znali da postoje, mi smo tu da na njih damo odgovor tako da Vaša stranica bude atraktivna, oku ugodna i jedinstvena radi kvalitetnog i prepoznatljivog dizajna.

S nama do cilja

Izrada web dizajna je složen proces u kojem je potrebno ustanoviti Vaše želje, napraviti detaljno istraživanje tržišta i konkurencije, a nakon toga dati prijedlog dizajna koji će oduševiti posjetitelje Vaše stranice, biti usklađen s Vašim logotipom, a uz to moderan, zavodljiv i responzivan web. Iako ćemo na putu od ideje do objavljivanja stranice proći dosta stanica, s nama će Vam taj put biti shvatljiv i vrlo lagan jer ozbiljne zadatke treba povjeriti provjerenim partnerima.

Od ideje do realizacije

Izrada internet stranice

Vaše želje

Web dizajn - izrada web dizajna

Kada je u pitanju izrada web stranica, prvi korak je definirati Vaše želje. Ako nemate ideju kakvu web stranicu želite, dovoljno je da nam prezentirate čime se bavite i dati ćemo Vam prijedlog koje pod stranice bi Vaša web stranica trebala sadržavati. Materijale – tekstove, slike i video materijale nam možete dostaviti ili ih možemo prema dogovoru pripremiti za Vas.

Dizajn web stranice

Nakon što smo saslušali Vaše želje, istražiti ćemo tržište i napraviti ćemo moderan Web dizajn stranice. Za svaki projekt se otvara tzv. subdomena tako da napredak Vaše stranice možete pratiti uživo na vaša-stranica.aplikacije.hr , a to nam omogućava da već tijekom razvoja Web dizajna usklađujemo dizajn Vašim željama 

Web marketing

Web Dizajn

Izrada web stranice

Izrada

Izrada web stranice|web stranice|

Nakon što dogovorimo  dizajn, krećemo u izradu Vaše stranice. Napredak i dalje možete pratiti uživo putem napravljene subdomene. Sav tekstualni sadržaj se optimizira za tražilice, a slikama se reducira veličina korištenjem posebnih programa koji smanjuju težinu slike, ali ne utječu na njezinu kvalitetu što kasnije utječe na brzinu učitavanja Vaše stranice.

SEO

Kada je u pitanju izrada web stranica, prvi korak je definirati Vaše želje. Ako nemate ideju kakvu web stranicu želite, dovoljno je da nam prezentirate čime se bavite i dati ćemo Vam prijedlog koje pod stranice bi trebala sadržavati Vaša web stranica.

Slika nije učitana

Objava

Dizajn web stranice

Kontaktirajte nas

ISKUSTVA NAŠIH KLIJENATA

NEKI OD KLIJENATA KOJI SU PREPOZNALI NAŠU KVALITETU

APLIKACIJE.HR

Mi smo Poslovne Aplikacije d.o.o., tvrtka specijalizirana za izradu programskih i web rješenja. Dugogodišnje iskustvo, predanost radu i kontinuriano usavršavanje, garancija su naše kvalitete i Vašeg zadovoljstva.

APLIKACIJE.HR © [2016 - 2020]