Izrada web shopa savršeno prezentira Vaš Posao i garantira povećanje prodaje

Želite prodavati online?

Razvijamo vrhunske web trgovine po razumnoj cijeni, a naš tim čini 7 stručnjaka sa 150+ projekata i zadovoljnih klijenata te 7+ godina iskustva.

Brzo

Izrada već unutar 10 dana

Profesionalno

150+ odrađenih projekata

Moderno

Unikatan i moderan dizajn

Responzivno

Savršen prikaz na svim uređajima

SEO

Ocjena 85+/100

Jedna smo od vodećih tvrtki u regiji kada je u pitanju profesionalna izrada web shopa, a ovo su neki od naših suradnika i klijenata:

OK, zanima Vas izrada web shopa, a pred Vama se nalazi puno nedoumica, nepoznatih pojmova i pitanja ? Vjerujemo da smo kroz naše članke odgovorili na puno njih, bacite oko

Klijenti o nama

Profesionalni, učinkoviti, otvoreni za sva vaša pitanja, te prilagođavanje vašim željama!

Preporuka.

Edy Orešković

Stručan i pouzdan tim s puno znanja i iskustva. Odrađuju sve želje i zahtjeve brzo i bez problema. Sve pohvale i svaka preporuka.

Sara Bajac

Svaka preporuka. Web Shop napravljen izuzetno brzo i dobro, slušaju sve želje, predlažu ideje, posvećuju se maksimalno. Prezadovoljni!

g. Ivanković

Koja je cijena?

  • Hosting i domena
  • Logo
  • Proizvodi
  • Plaćanje
  • Završetak

Hosting

Kakav hosting želite?

Samostalni hosting se preporuča korisnicima koji planiraju imati napredni webshop s velikim brojem proizvoda.

Ako ne znate što je hosting, pripremili smo članak u kojem ćete saznati sve. Možete ga pročitati ovdje.

Domena

Koju domenu želite?

Registrirani poslovni subjekti u Hrvatskoj imaju pravo na besplatnu .hr domenu identičnu nazivu poslovnog subjekta. Npr. Tvrtka ABC d.o.o. ima pravo na besplatnu domenu abc.hr ako je domena slobodna.

Ako ne znate što je domena, pripremili smo članak u kojem ćete saznati sve. Možete ga pročitati ovdje.

Logo

Kakav logo želite?

Proizvodi

Okvirni broj kategorija proizvoda je

Svaki proizvod spada u jednu ili više kategorija proizvoda. Koliko okvirno kategorija proizvoda imate ?

Okvirni broj proizvoda je :

Načini plaćanja

Odaberite načine plaćanja koje želite postaviti na web shop :

Niste sigurni koje načine plaćanja postaviti ? Odgovor pronađite u našem članku "Koje načine plaćanja postaviti na web shop. A možete ga pročitati ovdje.

Skoro smo gotovi.

Nedostaju nam samo još podaci na koga da naslovimo ponudu. Izrada ponude je u potpunosti besplatna te ponudu dostavljamo najkasnije u roku od 12 sati.

Naziv / Ime i prezime

Email

Kontakt broj

Dodatne napomene

Ako imate dodatnih napomena poput : sviđa mi se određeni web shop, želim web shop na više jezika ili slično, molimo da nam ostavite dodatnu napomenu.

GDPR

Najčešća pitanja i odgovori na njih.

Ako su Vam hosting i domena strani pojmovi, ne brinite. Pripremili smo članak u kojem je sve objašnjeno – strani pojmovi kod izrade web shopa. Hosting i domena mogu znatno utjecati na cijenu izrade webshopa. Cijena .hr domene je 625,00 kuna godišnje dok cijena hosting varira od 100,00 do 1.000,00 kuna godišnje ovisno o veličini i izvedbi hosting paketa. Međutim, registrirani poslovni subjekti imaju pravo na besplatnu hr domenu ako je ona slobodna i identična nazivu poslovnog subjekta. Postoje i jeftinije domene poput .com 95,00 kn / godišnje i .eu 70,00 kn / godišnje. Da li je željena domena slobodna možete provjeriti na ovoj stranici. Također, stojimo Vam na raspolaganju za pomoć oko registracije besplatne .hr domene i za sva Vaša pitanja. 

Webshop u prosjeku ima minimalno 10 stranica : Početna, Asortiman, Kategorije, Izdvojeni proizvodi, Košarica, Plaćanje, Pravila privatnosti, Pravila kupovine itd….. Svaku od tih stranica je potrebno napraviti te utječe na vrijeme razvoja webshopa, a samim time i na cijenu. Također, ako se webshop prevodi na druge jezike, za svaki novi jezik potrebno je napraviti stručan i točan prijevod te se broj stranica duplicira. 

Logo je zaštitni znak Vašeg webshopa i njegova važnost je neupitna stoga je bitno da bude upečatljiv i napravljen od strane profesinalaca, a boje webshopa usklađene s bojama logotipa. Ako pomislite na Coca Colu, odmah ćete u glavi imati njihov logo i crvenu boju logotipa. 

Priprema sadržaja je jednako važna, ali i jednako zahtjevna. To je izrazito odgovoran posao koji zahtjeva stručnost i znanje. Prilikom sastavljanja teksta, treba voditi računa o 2 stvari : Da sadržaj bude posjetitelju zanimljiv i razumljiv, a s druge strane, da bude razumljiv internet tražilicama koje će indeksirati Vašu stranicu. Kvalitetan sadržaj izuzetno utječe na SEO. Kako ? 

Bitno je da Vaš webshop bude što bliže vrhu prilikom pretraživanja. No da bi ga internet tražilice razumjele, ključne riječi na stranici moraju biti napisane u raznim padežima u kojima će ih korisnici pretraživati. 

Iz tog razloga, priprema logotipa i sadržaja je izuzetno bitan korak u izradi webshopa koji utječe na cijenu izrade. 

Bez obzira što ste odlučili prodavati, bitno je imati kvalitetan i povezani asortiman.

Što mislimo pod povezani asortiman ? Uzmimo za primjer da prodajete mobitele. Prvenstveno, potrebno se fokusirati na to da imate dovoljno širok asortiman za svaki džep kupca. Određeni kupci će tražiti najjeftinije, drugi najskuplje, treći zlatnu sredinu. Stoga, kvalitetna praksa je kupcu pružiti više odabira. U trenutku dok gleda određeni mobitel, ponudite mu ispod tog uređaja jeftiniji i skuplji uređaj. Možda mu je ovaj uređaj preskup, a možda ne zadovoljava njegove potrebe. Uz to, kada se  kupac odluči za određeni mobitel, vrlo vjerojatno će za njega trebati i memorijsku karticu, zaštitnu maskicu, auto punjač …. Ponudite mu i to. 

Osim činjenice da će se prihodi povećati, dogodit će se nešto još bitnije. Dobiti ćete zadovoljnog kupca koji je sve obavio na jednom mjestu s nekoliko klikova iz naslonjača. Normalno, marža je ono što odvaja zaradu od prihoda i nije isto ako prodajete svoje proizvode ili preprodajete proizvode drugih proizvođača. Izračunajte maržu koja pokriva troškove i donosi zaradu. Budite konkurentni, asortimanom i cijenom. 

Na webshop je moguće implementirati jedan ili više načina plaćanja. U članku koji načini plaćanja postoje obradili smo sve popularne načine plaćanja i objasnili njihove prednosti. S tehničke strane, za svaki način plaćanja je potrebno razviti logiku te ga implementirati te stoga svaki odabrani način plaćanja utječe na cijenu izrade webshopa, ali i na mogućnosti koje nudite kupcima. 

SEO i responzivnost su najbitniji faktor webshopa, poput kotača na vozilu te smatramo da bi auto kuća koja dodatno naplaćuje kotače uz novi automobil, bila auto kuća s lošom praksom. Nažalost, postoji puno loših autokuća… SEO i responzivnost su MUST HAVE  svakog kvalitetnog webshopa te tu uslugu ne naplaćujemo dodatno već je dio usluge. Za one kojima su SEO i responzivnost strani pojmovi, pripremili smo objašnjenja :