Izrada web shopa

 Trgovina koja radi

Brza izrada

Izrada web shopa unutar samo 20 dana od kada nam dostavite materijale.

Kvaliteta

Vi znate što želite, mi znamo to napraviti kvalitetno. Garantiramo rast posjećenosti i prodaje.

Optimizirani sadržaj

Naši radovi se nalaze na samom vrhu pretraživanja za ciljane pojmove i regiju.

Razumna cijena

Stvaramo unikatan dizajn web shopa po razumnoj cijeni.
Ne prilagođavamo template drugih trgovina.

Personalizirani pristup

Vi znate što želite, mi znamo kako to napraviti bez kompliciranja u 4 jednostavna koraka.

Važnost web shopa

Izrada web shopa odnosno izrada internet trgovine je najbolji način da svoje proizvode učinite dostupnima 24 sata dnevno, 7 dana tjedno i 365 dana godišnje jer internet trgovina se nikada ne zatvara, a posjetitelji kupuju Vaše proizvode čak i kada Vi spavate. Zvuči nevjerojatno, ali ipak, DA, ozbiljni smo. Internet trgovina ima ugrađene automatizirane procese koji proces kupnje Vaših proizvoda za posjetitelja čine krajnje jednostavnim, a Vas obavještavaju o proizvodima koje je potrebno isporučiti. Zato je internet trgovina savršeno mjesto za prodaju Vaših proizvoda čije prednosti iz dana u dan prepoznaje sve više ljudi.

Cilj web shopa

U današnje vrijeme, možemo reći da kupce možemo podijeliti u 4 skupine.

Prva skupina kupaca su kupci koji će određeni proizvod ići potražiti u poznatu trgovinu. Druga skupina kupaca su kupci koji će svoj proizvod potražiti na društvenim mrežama poput Instagram-a i Facebook-a. Treća skupina kupaca će proizvod koji ih interesira potražiti na internetu i kontaktirati Vas putem web stranice. Četvrta kategorija kupaca će također ciljani proizvod potražiti na internetu, ali će doći u Vaš web shop.

Cilj web shopa je ujediniti treću i četvrtu kategoriju kupaca na način da prilikom pretraživanja željenog proizvoda pronađu Vašu internet trgovinu, a dobrim web marketingom privući i drugu skupinu kupaca što otprilike znači pokriti 75% tržišta na kojem Vaši kupci traže proizvode.

Integracija plaćanja na Vašem web shopu

Kako bi vaši korisnici mogli završiti svoju kupovinu potrebno je integrirati naćane plaćanja na web shop, a mi smo u mogućnosti integrirati onaj ili one načine plaćanja koji vam najviše odgovaraju. Ukoliko se radi integracija kartičnog plaćanja, potrebno je sklopiti ugovor s kartičarskom kućom koja će vršiti posredovanje u plaćanju. Za integraciju PayPal plaćanja, potrebno je otvoriti PayPal račun te ga povezati sa web shopom, a za integraciju pouzećem ili uplatom u banci/pošti, potrebno je integrirati modul koji će korisniku dostaviti ponudu za plaćanje kupljenih proizvoda. Bez obzira na koji/koje načine se odlučili, mi ćemo se potruditi da integracija za Vas bude što jednostavnija te ćemo odraditi sve korake koji su potrebni za integraciju plaćanja umjesto vas.

Kartično plaćanje

PayPal

Plaćanje pouzećem

Kontaktirajte nas i ugovorite besplatni sastanak sa našim stručnjacima.

Posebna akcija u Veljači

DARUJEMO VAS s 1.000,00 kn.

Od ideje do realizacije

Izrada web shopa je složen proces u kojem je potrebno ustanoviti Vaše želje, napraviti detaljno istraživanje tržišta i konkurencije, a nakon toga dati prijedlog dizajna koji će oduševiti posjetitelje Vaše trgovine. Dizajn koji će biti usklađen s Vašim logotipom, a uz to moderan, responzivan i zavodljiv. Iako ćemo na putu od ideje do objavljivanja shopa proći dosta stanica, s nama će Vam taj put biti shvatljiv i vrlo lagan jer ozbiljne zadatke treba povjeriti provjerenim partnerima.

Izrada internet stranice

Vaše želje

Web dizajn - izrada web dizajna

Kada je u pitanju izrada web trgovine , prvi korak je definirati Vaše želje. Ako nemate ideju kakvu web trgovinu želite, dovoljno je da nam prezentirate čime se bavite i dati ćemo Vam prijedlog kako Vaša internet trgovina treba biti koncipirana obzirom na istraživanje tržišta. Materijale – tekstove, slike i video materijale nam možete dostaviti ili ih možemo prema dogovoru pripremiti za Vas.

Dizajn web stranice

Nakon što smo saslušali Vaše želje, istražiti ćemo tržište i napraviti ćemo moderan dizajn trgovine. Za svaki projekt se otvara tzv. subdomena tako da razvoj Vaše trgovine možete pratiti uživo na vaša-trgovina.aplikacije.hr , a to nam omogućava da već tijekom razvoja dizajna usklađujemo izgled i funkcionalnosti Vašim željama .

Web marketing

Dizajn

Izrada web stranice

Izrada

Izrada web stranice|web stranice|

Nakon što dogovorimo dizajn, krećemo u izradu Vaše trgovine. Napredak i dalje možete pratiti uživo putem napravljene subdomene. Sav tekstualni sadržaj se optimizira za tražilice, a slikama se reducira veličina korištenjem posebnih programa koji smanjuju težinu slike, ali ne utječu na njezinu kvalitetu što kasnije utječe na brzinu učitavanja Vaše stranice.

SEO

Nakon što Vam prezentiramo izgled i funkcionalnosti Vaše trgovine te istu popunimo s Vašim proizvodima, odraditi ćemo posljednje korake optimizacije, integrirati metode plaćanja ( PayPal, Kartično plaćanje ) i postaviti Vašu trgovinu online. 

Slika nije učitana

Objava

Kontaktirajte nas i ugovorite besplatni sastanak sa našim stručnjacima

APLIKACIJE.HR

APLIKACIJE.HR su brand tvrtke Poslovne Aplikacije d.o.o. , specijalizirane za izradu programskih i web rješenja. Dugogodišnje iskustvo, predanost radu i kontinuriano usavršavanje, garancija su naše kvalitete i Vašeg zadovoljstva.

APLIKACIJE.HR © [2016 - 2020]