Izrada

NAŠE STRANICE SU

Treba Vam moderna web stranica po razumnoj cijeni ? 

APLIKACIJE.HR su jedna od vodećih tvrtki u regiji za izradu web stranica i web trgovina s nekoliko stotina odrađenih projekata i zadovoljnih korisnika. Svojim klijentima pružamo pozitivno iskustvo izrade modernih, brzih i kvalitetnih web stranica poštujući rokove izrade, a uz razumne cijene.

Također, uz izradu web stranica certificirani smo za Search Engine Optimizaciju ( SEO ) koja je dio procesa razvoja web stranica i trgovina te se naše web stranice nalaze vrlo visoko na Google-u prilikom pretraživanja ključnih riječi za Vaše poslovanje, a usluga je uključena u cijenu !

Možda imate najbolju uslugu na svijetu ili prodajete daleko kvalitetnije proizvode od svoje konkurencije, no ako nitko ne zna za Vas, onda je sve to uzalud. Internet stranica je Vaša digitalna posjetnica koja Vašem poslovanju daje notu ozbiljnosti te služi za prezentaciju Vaših usluga / proizvoda. 

U današnje vrijeme, dosta malih poslova za svoje predstavljanje koristi isključivo Facebook / Instagram stranicu koju može napraviti svatko u 30 minuta dok s druge strane, kvalitetna internet stranica govori o Vama, Vašem poslovanju, ozbiljnosti, transparentnosti i snazi. 

Do nove web stranice unutar 15 dana kroz 4 jednostavna koraka. 

Izrada web stranice u 4 koraka

        Ideja

Slika nije učitana

Predstavite nam kakvu web stranicu biste željeli.  Ako nemate ideju kakvu web stranicu želite, dovoljno je da nam prezentirate čime se bavite i dati ćemo Vam prijedlog što Vaša web stranica treba sadržavati. 

Materijale – tekstove, slike i video materijale nam možete dostaviti ili ih možemo prema dogovoru pripremiti za Vas.

Dizajn web stranice

Nakon što smo saslušali Vaše želje, istražiti ćemo tržište i napraviti ćemo moderan dizajn web stranice, odabrati boje, fontove i dati prijedlog izgleda nove web stranice. 

Za svaki projekt se otvara tzv. subdomena tako da napredak Vaše nove web stranice možete pratiti uživo na linku vaša-stranica.aplikacije.hr , a to nam omogućava da već tijekom razvoja dizajna usklađujemo izgled web stranice s Vašim željama. Link slobodno podijelite s dragim osobama i čujte i njihovo mišljenje tijekom razvoja. 

Slika nije učitana

   Dizajn

Dizajn web stranice

      Izrada

Slika nije učitana

Kada nam javite da ste zadovoljni prijedlogom dizajna, registrira se domena i zakupi hosting te se vrši instalacija CMS-a i kreće se s izradom nove  web stranice. 

Sav tekstualni sadržaj se optimizira za internet tražilice kako bi ih tražilice lakše razumjele i stavili Vas što bliže vrhu pretraživanja. Koristimo posebne programe kako bi slikama smanjili “težinu” bez gubitka kvalitete. Time postižemo brzinu učitavanja. 

Po završetku, radi se finalni SEO.

Dizajn web stranice

Iako cijelo vrijeme imate pristup novoj internet stranici i možete vidjeti napredak, po zavšetku web stranice želimo još jednom čuti Vaše mišljenje i doraditi eventualne detalje. 

Nakon toga, stranica se otvara za Vaše posjetitelje.

Na  web stranici možete pratiti dnevnu, tjednu, mjesečnu i godišnju posjećenost te vidjeti rezultate Vašeg rada, a samu  web stranicu možete i samostalno održavati i nadograđivati.

Slika nije učitana

Objava

Dizajn web stranice

Dizajn, UI/UX

Odabir prave boje za ciljano tržište igra veliku ulogu u tome kako vašu internet stranicu doživljavaju posjetitelji. Dizajn prilagođavamo po W3C standardu.

Pri izradi svakog projekta posebnu pozornost pridajemo tome da se sadržaj prilagođava veličini ekrana uređaja s kojim korisnik pristupa te time osiguravamo jednako kvalitetan prikaz od najmanjeg do najvećeg ekrana.

Razvoj

Koristimo HTML5/CSS standarde te javaScript.

Sve web stranice razvijaju se tako da se čak i nakon postavljanja na internet mogu dodatno nadograđivati raznim funkcijama i samim time proširivati sadržaj i mogućnosti koje nudite korisnicima. 

Koristimo i provjereni i najkorišteniji CMS koji Vam omogućava samostalno održavanje i uređivanje web stranice i sadržaja.

SEO optimizacija

Search Engine Optimization je prilagođavanje web stranica tražilicama kako bi kroz kvalitetne tekstove i optimizirane slike Vaša stranica dobila što bolju ocjenu i bila na samom vrhu prilikom pretraživanja. 

Sve tekstove dodatno prilagođavamo internet tražilicama te smanjujemo veličinu fotografija zadržavajući kvalitetu. Uz dobro odrađen SEO, Vaša Internet stranica će se visoko kotirati prilikom pretraživanja.

Dizajn web stranice

Dizajn web stranice

APLIKACIJE.HR

Mi smo Poslovne Aplikacije d.o.o., tvrtka specijalizirana za izradu programskih i web rješenja. Dugogodišnje iskustvo, predanost radu i kontinuriano usavršavanje, garancija su naše kvalitete i Vašeg zadovoljstva.

APLIKACIJE.HR © [2016 - 2020]