Izrada

Dizajn, UI/UX

Odabir prave boje za ciljano tržište igra veliku ulogu u tome kako vašu stranicu doživljavaju posjetitelji. Dizajn prilagođavamo po W3C standardu.

Pri izradi svakog projekta posebnu pozornost pridajemo tome da se sadržaj prilagođava veličini ekrana uređaja s kojim korisnik pristupa te time osiguravamo jednako kvalitetan prikaz od najmanjeg do najvećeg ekrana.

Razvoj

Koristimo HTML5/CSS standarde te javaScript.

Sve web stranice razvijaju se tako da se čak i nakon postavljanja na internet mogu dodatno nadograđivati raznim funkcijama i samim time proširivati sadržaj i mogućnosti koje nudite korisnicima. 

Uz to, koristimo i provjereni i najkorišteniji CMS koji Vam omogućava samostalno održavanje i uređivanje stranice i sadržaja.

SEO optimizacija

Search Engine Optimization je prilagođavanje web stranica tražilicama kako bi kroz kvalitetne tekstove i optimizirane slike Vaša stranica dobila što bolju ocjenu i bila na samom vrhu prilikom pretraživanja. 

Sve tekstove dodatno prilagođavamo internet tražilicama te smanjujemo veličinu fotografija zadržavajući kvalitetu. Uz dobro odrađen SEO, Vaša stranica će se visoko kotirati prilikom pretraživanja.

NAŠE STRANICE SU

Internet stranica je Vaša digitalna posjetnica koja Vašem poslovanju daje notu ozbiljnosti te služi za prezentaciju Vaših usluga ili proizvoda. U današnje vrijeme, dosta malih poslova za svoje predstavljanje koristi isključivo Facebook / Instagram stranicu koju može napraviti svatko u 30 minuta dok s druge strane, kvalitetna internet stranica govori o Vama, Vašem poslovanju, ozbiljnosti, transparentnosti i snazi. 

Iako shvaćate ozbiljnost i važnost izrade internet stranice, konačni cilj nije samo izrada internet stranice. Konačni cilj je izrada web stranice koju će potencijalni klijenti lako pronaći prilikom pretraživanja ciljanih pojmova. Naš slogan je “Programska rješenja za poduzetnike” i prilikom pretraživanja Google-a i ostalih tražilica, pojavljujemo se na prvom mjestu prikazanih rezultata. Cilj razvoja stranice je lako dolaženje do novih klijenata, jer je dobra web stranica najbolja reklama na najprometnijoj adresi koja radi 24 sata dnevno, 7 dana tjedno i 365 dana godišnje. 

Izrada web stranice je složen proces u kojem je potrebno ustanoviti Vaše želje, napraviti detaljno istraživanje tržišta i konkurencije, a nakon toga dati prijedlog dizajna koji će oduševiti posjetitelje Vaše stranice, biti usklađen s Vašim logotipom, a uz to moderan, responzivan i zavodljiv. Iako ćemo na putu od ideje do objavljivanja stranice proći dosta stanica, s nama će Vam taj put biti shvatljiv i vrlo lagan jer ozbiljne zadatke treba povjeriti provjerenim partnerima.

Izrada internet stranice

Vaše želje

Kada je u pitanju izrada web stranica, prvi korak je definirati Vaše želje. Ako nemate ideju kakvu web stranicu želite, dovoljno je da nam prezentirate čime se bavite i dati ćemo Vam prijedlog koje pod stranice bi Vaša web stranica trebala sadržavati. Materijale – tekstove, slike i video materijale nam možete dostaviti ili ih možemo prema dogovoru pripremiti za Vas.

Dizajn web stranice

Nakon što smo saslušali Vaše želje, istražiti ćemo tržište i napraviti ćemo moderan dizajn stranice. Za svaki projekt se otvara tzv. subdomena tako da napredak Vaše stranice možete pratiti uživo na vaša-stranica.aplikacije.hr , a to nam omogućava da već tijekom razvoja dizajna usklađujemo izgled Vašim željama 

Dizajn

Izrada web stranice

Izrada

Nakon što dogovorimo dizajn, krećemo u izradu Vaše stranice. Napredak i dalje možete pratiti uživo putem napravljene subdomene. Sav tekstualni sadržaj se optimizira za tražilice, a slikama se reducira veličina korištenjem posebnih programa koji smanjuju težinu slike, ali ne utječu na njezinu kvalitetu što kasnije utječe na brzinu učitavanja Vaše stranice.

SEO

Nakon što Vam prezentiramo izgled i funkcionalnosti Vaše stranice te istu popunimo sadržajem, odraditi ćemo posljednje korake optimizacije i postaviti Vašu stranicu online. 

Objava

Dizajn web stranice

APLIKACIJE.HR

Mi smo Poslovne Aplikacije d.o.o., tvrtka specijalizirana za izradu programskih i web rješenja. Dugogodišnje iskustvo, predanost
radu i kontinuriano usavršavanje, garancija su naše kvalitete i Vašeg zadovoljstva.

APLIKACIJE.HR

[©All rights reserved. ]

[2016 - 2019 ]