LJETO ZA '20

posebno osvježenje za ljetne vrućine

ne oklijevaj do zadnje sekunde

Dana
Sati
Minuta
Sekundi

*ograničen broj paketa

LJETO ZA '20

posebno osvježenje za ljetne vrućine

Dok drugi odmaraju, ti iskoristi super akciju i lansiraj posao uz našu pomoć.

Dok su drugi na godišnjem, ti napravi novu web stranicu, redizajniraj postojeću ili naruči web shop, a mi ti darujemo poklon bon u vrijednosti od 1.000,00 do 2.500,00 kuna za Google Ads-e tako da se možeš početi reklamirati i dovoditi posjetitelje na stranicu / trgovinu čim bude gotova. Osim same posjećenosti koja je bitna za rang tvoje stranice, možeš odmah očekivati rezultate.

 Iskoristi ovu super akciju koja traje do 31.08.2020. . 

web stranica | google ads | izrada web stranica aplikacije.hr

Kako do poklon bona?

Jednostavno, bez fige u džepu. Sve klijente koji u periodu od 15.06.2020. do 31.08.2020. dogovore izradu web projekta (izrada web stranice,  redizajn postojeće ili izradu web shopa) darujemo s poklon  bonom u vrijednosti 20% od dogovorene cijene izrade, odnosno minimalno s 1.000,00 kuna, a maksimalno  s 2.500,00 kuna

Po završetku projekta, besplatno ćemo aktivirati Google Ads-e  te dogovoreni iznos uplatiti na Vaš račun za oglašavanje te će Vaš oglas prikazivati na Google-u sve dok se ne potroše resursi. Pozicija na kojoj će se oglas prikazivati ovisi o broju sličnih oglasa te će Vaš oglas svako toliko biti na vrhu prve stranice Google-a baš u trenutku kada korisnici traže Vašu uslugu ili proizvod.

Zgodno, zar ne ? 

Javite nam se .

Ispunite formu ispod i pošaljite nam svoj upit.

web stranica | google ads | izrada web stranica aplikacije.hr

APLIKACIJE.HR

APLIKACIJE.HR su brand tvrtke Poslovne Aplikacije d.o.o. , specijalizirane za izradu programskih i web rješenja. Dugogodišnje iskustvo, predanost radu i kontinuriano usavršavanje, garancija su naše kvalitete i Vašeg zadovoljstva.