APLIKACIJE.HR

Mi smo POSLOVNE APLIKACIJE d.o.o. ,
tvrtka specijalizirana za izradu programskih i web rješenja . Naša misija i cilj su pružiti Vam kvalitetna i personalizirana ICT rješenja kako bih smo zajedno unaprijedili Vaše poslovanju. 

Našim klijentima pružamo uslugu izrade Web rješenja 
( od internet stranica do web aplikacija ) te razvoj personaliziranih windows programa specijalno razvijenih upravo prema željama i potrebama naših klijenata. U našem poslovanju vodimo se odrednicama da svako rješenje za našeg klijenta mora biti pouzdano, kvalitetno i s razumnom cijenom.

0 +
Zadovoljnih klijenata
0
Godina iskustva
0
Certifikata
0 +
Odrađenih projekata

Bilo da ste poduzetnik, obrtnik ili privatna osoba, kod nas razlike nema.

Kvaliteta

Preko 8 godina iskustva, stotine odrađenih projekata kao i toliko zadovoljnih korisnika, garancija su kvalitete naših usluga. Kod nas je kvaliteta imperativ koji postižemo kontinuiranim usavršavanjem i certificiranjem našeg tima.

Brzina

Znamo da svoje rješenje želite brzo stoga Vam to i pružamo. Kod nas izrada web stranica traje samo 10-ak dana dok izrada web shopa traje okvirno 20 dana s punjenjem proizvoda. Brzinu postižemo kvalitetnom organizacijom posla.

Jednostavnost

Vi znate što želite, mi znamo što radimo i kako realizirati Vašu zamisao. Bez obzira koja je usluga u pitanju : izrada web stranica, izrada web shopa ili izrada programa po narudžbi, s nama je posao uvijek jednostavan.

POSLOVNE APLIKACIJE d.o.o.

OIB: 29707953819

MBS: 04899334

Tvrtka je registrirana na trgovačkom sudu u Zagrebu. Temeljni kapital od 20.000,00 kn uplaćen je u cjelosti. Član uprave Goran Klasić.

APLIKACIJE.HR

APLIKACIJE.HR su brand tvrtke Poslovne Aplikacije d.o.o. , specijalizirane za izradu programskih i web rješenja. Dugogodišnje iskustvo, predanost radu i kontinuriano usavršavanje, garancija su naše kvalitete i Vašeg zadovoljstva.