Program za automehaničare

Program za automehaničare

[programi]

Program omogućava jednostavno i pregledno vođenje evidencije odrađenih servisa i
prikladan je za automehaničare, autoelektričare, autolimare i sva srodna zanimanja. Brza izrada naloga,
vođenje evidencije servisa i izrada računa samo su neke od funkcionalnosti programa.

Izrada naloga

Brza izrada novog naloga za servis. Broj naloga se upisuje automatski ili ručno, po odabiru, dok se podaci o postojećoj stranci popunjavaju automatski

Izrada računa

Za sve izrađene naloge, moguće je brzo i jednostavno izraditi račun odabirom stranke iz izbornika i ugrađenih dijelova te odrađenog posla.

Slika nije učitana

Brzina

Automatskim popunjavanjem podataka o postojećim strankama i njihovim vozilima štedite vrijeme potrošeno na upisivanje poznatih podataka.

Podsjetnici

Za svaki odrađeni servis, kao i za stranku, moguće je postaviti podsjetnik koji će se aktivirati ili prema zadanom datumu ili kada stranka sljedeći put dođe na servis.

Istaknute funkcije

  • Brzo stvaranje novih naloga
  • Automatsko popunjavanje podataka o stranci
  • Automatsko popunjavanje podataka o vozilu
  • Brzo upisivanje informacija o odrađenim servisima
  • Jednostavno pretraživanje po mnoštvo kriterija
  • Personalizirani izgled naloga
  • Postavljanje napomeni i podsjetnika na nalog
  • Postavljanje napomeni i podsjetnika na stranku
  • Skladište

O programu

Service Manager je program razvijen za internu evidenciju odrađenih servisa automehaničara. 

Glavna prednost programa je brzo upisivanje informacija o odrađenim servisima te preglednost odrađenih servisa. Pri prvom unosu stranke ( npr. nova stranka ) podaci o vozilu se automatski spremaju u bazu podataka te se pri sljedećem servisu i odabiru iste stranke, podaci o vozilu automatski popunjavaju. Preostaje jedino upisati detalje servisa i napomenu za sljedeći servis ( npr. na sljedećem servisu promjena prednjih amortizera). 

Korištenjem programa Service Manager sebi i strankama pojednostavljujete brigu o servisima jer pretraživanjem naloga po kriterijima ( broju naloga, nazivu stranke, datumu servisa, modelu auta, broju šasije … ) jednostavno dolazite do informacija o zadnjem servisu. Također, program Vam nudi i mogućnost postavljanja podsjetnika koji će se automatski aktivirati kada stranka dođe na sljedeći servis ili na datum koji postavite. Uz to, tu su i mogućnost vođenja skladišta dijelova, dodavanje i pretraživanja artikala po nazivu, kataloškom broju, modelu auta itd. 

Ukratko, program Service Manager Vam pojednostavljuje vođenje evidencije odrađenih servisa i štedi vrijeme, a pritom smanjuje rizik da će stranka biti ne zadovoljna. Na primjer, ako je stranka na prošlom servisu mijenjala prednje pločice i na ovom servisu se ustanovi da je potrebno promijeniti diskove, dosta stranaka će biti ne zadovoljno i čak imati osjećaj da ih mehaničar potkrada jer im je u sjećanju ostala informacija da su na zadnjem servisu mijenjali prednje kočnice. Korištenjem programa Service Manager, vrlo lako ćete pronaći nalog zadnjeg servisa i stranci pokazati što je rađeno i napomenu u kojoj stoji da su prednji diskovi u lošem stanju. Više niti Vi niti stranka, ne morate razmišljati što ste radili na zadnjem servisu.

Svi naši programi, pa tako i Service Manager su modularni što znači da se prema potrebi mogu jednostavno i brzo nadograđivati dodatnim funkcijama prema željama klijenata. 

APLIKACIJE.HR

Mi smo Poslovne Aplikacije d.o.o., tvrtka specijalizirana za izradu programskih i web rješenja. Dugogodišnje iskustvo, predanost radu i kontinuriano usavršavanje, garancija su naše kvalitete i Vašeg zadovoljstva.

APLIKACIJE.HR © [2016 - 2020]