Brzo

Izrada web stranice već unutar 10 dana.

IZRADA WEB STRANICE

koja savršeno prezentira vaš posao

i garantira povećanje prodaje.

Brzo

Do 10 dana.

Profesionalno

150+ odrađenih projekata.

Moderno

Unikatan i moderan dizajn

100% Responzivnost

Savršen prikaz.

Top SEO

Ocjena 85+ /100

Brzo

Do 10 dana.

Profesionalno

150+ odrađenih projekata.

Moderno

Unikatan i moderan dizajn.

100% Responzivnost

Savršen prikaz.

Top SEO

Ocjena 85+ / 100 .

IZRADU SVOJE WEB STRANICE POVJERITE PROFESIONALCIMA

Tko će mi raditi web ?

Upoznajte naš tim. Dodirnite sliku prstom ili mišem za više detalja.

Izrada web stranice je ozbiljan korak za Vaš posao i stoga ga treba povjeriti ljudima s iskustvom i od povjerenja koji znaju svoj posao. Imajte na umu da je Vaša web stranica digitalna vizitka Vašeg posla koja Vas predstavlja anonimnim posjetiteljima, a o njihovom dojmu, ovisi Vaš razvitak. 

Naš tim sastavljen je od mladih educiranih ljudi koji iz dana u dan daju sve od sebe da nadmaše Vaša očekivanja i oduševe Vaše posjetitelje. 

Domena je naziv web stranice. Najčešće se koriste domene koje završavaju sa .hr, .com i .eu, a postoje besplatne i naplatne domene. Više o domenama pročitajte ovdje

Da bi se stranica mogla prikazivati posjetiteljima, sav sadržaj web stranice potrebno je spremiti na zakupljeni server .

Hosting je, laički rečeno, mjesto na serveru neke tvrtke ( hosting providera ) gdje će sadržaj web stranice biti smješten  i od kuda će se dostavljati posjetiteljima kada otvore Vašu web stranicu. 

Ne brinite o hostingu, surađujemo s pouzdanim partnerom, tvrtkom Avalon, koja koristi brze servere i ima razumne cijene, a sve vezano uz zakup i namještanje hostinga odrađujemo za Vas ; od zakupa hostinga, dodavanja Vaše stranice, instalacije CMS – a do otvaranja E-mail adresa.

CMS je skračenica za Content Managment System odnosno, laički rečeno, program koji pogoni Vašu web stranicu i omogućava Vam niz super mogućnosti kao što su : 

  • Praćenje posjećenosti
  • Samostalno uređivanje sadržaja
  • Samostalno uređivanje izgleda stranice

SSL je skračenica za Secure Socket Layer koji osigurava sigurnost podataka na Vašoj web stranici te mijenja HTTP:// u HTTPS:// . 

Laiči rečeno, kada otvorite neku stranicu i u gornjem desnom kutu vidite onaj ružni crveni natpis “Not secure” koji posjetiteljima tjera strah u kosti i ruši reputaciju stranice, znate da ste otvorili stranicu koja ne koristi SSL.

Sve naše stranice imaju zelenu oznaku “Secure”. 🙂 

Responzivna web stranica, svoj izgled prilagođava veličini ekrana uređaja na kojem se otvara i time osigrava savršen prikaz na svim uređajima, od najmanjeg mobitela do najvećeg televizora. 

Pobrinite se da posjetitelj ne mora zumirati stranicu na mobitelu da bi vidio sadržaj, a više o responzivnosti možete pročitati u našem članku : 

Laički rečeno, SEO je uređivanje sadržaja na web stranici koji donosi mnogo benefita ( kao što je brže učitavanje stranice ), a najvažnije od svega, stranice s većom SEO ocjenom imaju bolje mjesto na Google-u.

Naše stranice imaju minimalnu ocjenu 85+ / 100. 😀

Više informacija možete saznati u našem članku : 

 

Cijena izrade web stranice ovisi o nizu parametara kao što su hosting, domena, broj stranica, broj jezika, priprema sadržaja itd. 

U sekciji ispod ove možete samostalno izračunati okviran iznos Vaše web stranice.

Slika govori tisuću riječi i najvažnije,stvara dojam kod posjetitelja. Stoga je osobito važno na web stranicu staviti lijepe slike. 

Na ovim stranicama možete pronaći prekasne slike koje su snimili profesionalni fotografi diljem svijeta i koje su potpuno besplatne.

  1. PIXABAY
  2. PEXELS
  3. UNSPLASH
  4. FREEIMAGES
  5. FREEPIK

Svakako možete provjeriti i na SHUTTERSTOCK-u gdje se nalaze slike koje se plaćaju, ali je izbor daleko najveći. 

ŠTO MI SVE TREBA ZA WEB STRANICU ?

Svjesni smo da se 90% korisnika, prilikom izrade web stranice, susretne s čitavim nizom nepoznatih i zastrašujućih pojmova. Stoga smo pripremili jednostavna objašnjenja na najčešća pitanja.

CIJENA IZRADE WEB STRANICE

Cijena izrade web stranice ovisi o nizu parametara kao što su hosting, domena, broj stranica, broj jezika, priprema sadržaja itd. 

U našem online kalkulatoru možete dobiti okviran iznos koliko bi web stranica mogla koštati, a za precizniji izračun, najbolje da zatražite, neobavezujuću, ponudu. 

ZAŠTO ODABRATI NAS ?

BRZI SMO

Od dogovora do gotove stranice već unutar 10 dana.

PROFESIONALNI

Iza nas je 150+ odrađenih projekata i toliko zadovoljnih klijenata s 8 godina iskustva.

MODERAN IZGLED

Naše stranice imaju unikatan i moderan dizajn. Ne koristimo predloške nego radimo unikatan dizajn za svaki projekt kako bi stvorili Vaš vizualni identitet.

100% RESPONZIVNOST

Savršen prikaz na svim uređajima svih veličina, neka Vaša stranica uvijek bude reprezentativna i lijepa te neka zadivi posjetitelje.

Top SEO

Naše web stranice postižu ocjenu 85+ / 100, a kao rezultat, puno naših klijenata se nalazi na prvom mjestu Google-a za njihove ključne riječi kao što se i APLIKACIJE.HR, za pretragu "Izrada web shopa" i još 37 pojmova, nalazi na prvom mjestu.

OSTALE ZANIMLJIVOSTI S WEBA

Što je hosting?

APLIKACIJE.HR Što je hosting? Vrijeme čitanja : 5 minute Što je hosting? Pitanje s kojim se vrlo često susrećemo je

APLIKACIJE.HR

APLIKACIJE.HR su brand tvrtke Poslovne Aplikacije d.o.o. , specijalizirane za izradu programskih i web rješenja. Dugogodišnje iskustvo, predanost radu i kontinuriano usavršavanje, garancija su naše kvalitete i Vašeg zadovoljstva.