Brzo

Izrada web stranice već unutar 10 dana.

IZRADA WEB STRANICE

koja savršeno prezentira vaš posao

i garantira povećanje prodaje.

Brzo

Do 10 dana.

Profesionalno

150+ odrađenih projekata.

Moderno

Unikatan i moderan dizajn

100% Responzivnost

Savršen prikaz.

Top SEO

Ocjena 85+ /100

Brzo

Do 10 dana.

Profesionalno

150+ odrađenih projekata.

Moderno

Unikatan i moderan dizajn.

100% Responzivnost

Savršen prikaz.

Top SEO

Ocjena 85+ / 100 .

IZRADU SVOJE WEB STRANICE POVJERITE PROFESIONALCIMA

Tko će mi raditi web ?

Upoznajte naš tim. Dodirnite sliku prstom ili mišem za više detalja.

Izrada web stranice je ozbiljan korak za Vaš posao i stoga ga treba povjeriti ljudima s iskustvom i od povjerenja koji znaju svoj posao. Imajte na umu da je Vaša web stranica digitalna vizitka Vašeg posla koja Vas predstavlja anonimnim posjetiteljima, a o njihovom dojmu, ovisi Vaš razvitak. 

Naš tim sastavljen je od mladih educiranih ljudi koji iz dana u dan daju sve od sebe da nadmaše Vaša očekivanja i oduševe Vaše posjetitelje. 

bacc.ing. Računalnih mreža

Fran K.

Zovemo ga Franjo, svakako najuporniji lik u firmi, koji će provesti noć za kompjuterom dok ne dođe do rješenja.

Bacc.ing. Računarstva

Tomislav Lj.

Zovemo ga doktor Tomo jer je… doktor Tomo. Lik koji rastura dizajn, voli svoj posao i ne voli janjetinu.

bacc. ing. Komunikacija

Lea K.

Zovemo je Bječulinka. Bječva je naziv za čarapu u rodnom joj Dubrovniku, uvijek nosi kratke čarape i uvijek joj je hladno, a osim toga rastura digitalni marketing i piše vrhunske članke.

Bacc. ing. Računarstva

Goran K.

Zovemo ga šef jer to je, a i ne voli kad ga tako zovemo pa imamo super izgovor da mu dignemo tlak. 

Bacc. ing. Računarstva to be

Duško K.

Iako mu je ostao još samo diplomski, zovemo ga studoš. Najmlađi i najnoviji član našeg tima koji svojim znanjem postavlja granice.

Mag. biomedicine

Anja S.

Kako magistrica fetalne genetike i prenatalne medicine završi kao web developer koja projekte radi s guštom ? E to je zanimljiva priča za uz kavu…

Odnosi s klijentima

Silvijo S.

Silvač 🙂 Vic o Project manageru kaže : Project manager razmišlja na sljedeći način : Ako žena jedno dijete nosi devet mjeseci, dali onda devet žena mogu to dijete donijeti za mjesec dana ? 

Domena je naziv web stranice. Najčešće se koriste domene koje završavaju sa .hr, .com i .eu, a postoje besplatne i naplatne domene. Više o domenama pročitajte ovdje

Da bi se stranica mogla prikazivati posjetiteljima, sav sadržaj web stranice potrebno je spremiti na zakupljeni server .

Hosting je, laički rečeno, mjesto na serveru neke tvrtke ( hosting providera ) gdje će sadržaj web stranice biti smješten  i od kuda će se dostavljati posjetiteljima kada otvore Vašu web stranicu. 

Ne brinite o hostingu, surađujemo s pouzdanim partnerom, tvrtkom Avalon, koja koristi brze servere i ima razumne cijene, a sve vezano uz zakup i namještanje hostinga odrađujemo za Vas ; od zakupa hostinga, dodavanja Vaše stranice, instalacije CMS – a do otvaranja E-mail adresa.

CMS je skračenica za Content Managment System odnosno, laički rečeno, program koji pogoni Vašu web stranicu i omogućava Vam niz super mogućnosti kao što su : 

  • Praćenje posjećenosti
  • Samostalno uređivanje sadržaja
  • Samostalno uređivanje izgleda stranice

SSL je skračenica za Secure Socket Layer koji osigurava sigurnost podataka na Vašoj web stranici te mijenja HTTP:// u HTTPS:// . 

Laiči rečeno, kada otvorite neku stranicu i u gornjem desnom kutu vidite onaj ružni crveni natpis “Not secure” koji posjetiteljima tjera strah u kosti i ruši reputaciju stranice, znate da ste otvorili stranicu koja ne koristi SSL.

Sve naše stranice imaju zelenu oznaku “Secure”. 🙂 

Responzivna web stranica, svoj izgled prilagođava veličini ekrana uređaja na kojem se otvara i time osigrava savršen prikaz na svim uređajima, od najmanjeg mobitela do najvećeg televizora. 

Pobrinite se da posjetitelj ne mora zumirati stranicu na mobitelu da bi vidio sadržaj, a više o responzivnosti možete pročitati u našem članku : 

Laički rečeno, SEO je uređivanje sadržaja na web stranici koji donosi mnogo benefita ( kao što je brže učitavanje stranice ), a najvažnije od svega, stranice s većom SEO ocjenom imaju bolje mjesto na Google-u.

Naše stranice imaju minimalnu ocjenu 85+ / 100. 😀

Više informacija možete saznati u našem članku : 

 

Cijena izrade web stranice ovisi o nizu parametara kao što su hosting, domena, broj stranica, broj jezika, priprema sadržaja itd. 

U sekciji ispod ove možete samostalno izračunati okviran iznos Vaše web stranice.

Slika govori tisuću riječi i najvažnije,stvara dojam kod posjetitelja. Stoga je osobito važno na web stranicu staviti lijepe slike. 

Na ovim stranicama možete pronaći prekasne slike koje su snimili profesionalni fotografi diljem svijeta i koje su potpuno besplatne.

  1. PIXABAY
  2. PEXELS
  3. UNSPLASH
  4. FREEIMAGES
  5. FREEPIK

Svakako možete provjeriti i na SHUTTERSTOCK-u gdje se nalaze slike koje se plaćaju, ali je izbor daleko najveći. 

ŠTO MI SVE TREBA ZA WEB STRANICU ?

Svjesni smo da se 90% korisnika, prilikom izrade web stranice, susretne s čitavim nizom nepoznatih i zastrašujućih pojmova. Stoga smo pripremili jednostavna objašnjenja na najčešća pitanja.

CIJENA IZRADE WEB STRANICE

Cijena izrade web stranice ovisi o nizu parametara kao što su hosting, domena, broj stranica, broj jezika, priprema sadržaja itd. 

U našem online kalkulatoru možete dobiti okviran iznos koliko bi web stranica mogla koštati, a za precizniji izračun, najbolje da zatražite, neobavezujuću, ponudu. 

ZAŠTO ODABRATI NAS ?

BRZI SMO

Od dogovora do gotove stranice već unutar 10 dana.

PROFESIONALNI

Iza nas je 150+ odrađenih projekata i toliko zadovoljnih klijenata s 8 godina iskustva.

MODERAN IZGLED

Naše stranice imaju unikatan i moderan dizajn. Ne koristimo predloške nego radimo unikatan dizajn za svaki projekt kako bi stvorili Vaš vizualni identitet.

100% RESPONZIVNOST

Savršen prikaz na svim uređajima svih veličina, neka Vaša stranica uvijek bude reprezentativna i lijepa te neka zadivi posjetitelje.

Top SEO

Naše web stranice postižu ocjenu 85+ / 100, a kao rezultat, puno naših klijenata se nalazi na prvom mjestu Google-a za njihove ključne riječi kao što se i APLIKACIJE.HR, za pretragu "Izrada web shopa" i još 37 pojmova, nalazi na prvom mjestu.

OSTALE ZANIMLJIVOSTI S WEBA

Što je hosting?

APLIKACIJE.HR Što je hosting? Vrijeme čitanja : 5 minute Što je hosting? Pitanje s kojim se vrlo često susrećemo je

APLIKACIJE.HR

APLIKACIJE.HR su brand tvrtke Poslovne Aplikacije d.o.o. , specijalizirane za izradu programskih i web rješenja. Dugogodišnje iskustvo, predanost radu i kontinuriano usavršavanje, garancija su naše kvalitete i Vašeg zadovoljstva.