Web shop elektroničke opreme

E-point.hr nudi širok spektar novih mobilnih uređaja, prijenosnih i stolnih računala, tableta, pametnih satova, dodatne opreme te smarthome proizvoda renomiranih svjetskih brendova.

Na e-point.hr web shopu implementirali smo filtere po cijeni, popularnosti i najnovijim proizvodima, filtere po markama proizvoda, kao i opcija usporedbe proizvoda te plaćanje karticama. Uz cross-sell, na ovom web shopu postoji i wish lista kao marketing tehnika te live chat.

Web shop profesionalne opreme za beauty & spa centre

I F M d.o.o. specijalizirana je tvrtka za distribuciju profesionalne opreme i potrošnog materijala za kozmetičke i frizerske salone i centre za fizikalnu terapiju, rehabilitaciju, sportsku medicinu i domove za starije i nemoćne.

Na ifm.hr web shopu postoji 11 kategorija s podkategorijama, a radi lakšeg snalaženja na shopu implementirali smo filtere po cijeni, popularnosti i najnovijim proizvodima te cross-sell tehniku kao dodatna podrška marketingu na stranici.

Web shop proizvoda protiv vlage prostora te najam profesionalnih aparata i alata

Sadora nudi usluge isušivanja prostora, grijanja objekata, mjerenja vlage i dijagnostiku, hlađenja prostora i sanaciju zidova od vlage i plijesni te najam odgovarajućih profesionalnih aparata i raznog profesionalnog ručnog alata.

Reprezentativna web stranica usluga i profesionalnih aparata i alata za najam te web shop proizvoda protiv vlage. Implementiran alat za izračun dostave prema adresi.

Web shop odjeće, opreme i igračaka za djecu, novorođenčad i bebe

Kretex d.o.o. je modna tvrtka koja proizvodi odjeću za odrasle i djecu te nadopunjuje svoju ponudu i drugim kvalitetnim brandovima.

Web shop s implementiranim naprednim filterima za veličine, spol, boje i uzorke te brandove i filtriranje proizvoda po cijeni. Ugrađena mogućnost kartičnog plaćanja.

Izrada web shopa kretex.hr
izrada web stranice izrada web stranice web stranica izrada web stranica web stranica cijena izrade web stranica 

Web shop pekarskih proizvoda, tjestenina i smrznutih gotovih jela

Pekarna Pečjak INT d.o.o. obiteljska je slovenska tvrtka tradicije duge preko 40 godina te prepoznatljive kvalitete pekarskih proizvoda i smrznute hrane.

Web shop medicinske opreme poznatih svjetskih brendova

AF shop u raznolikoj ponudi modela, materijala i cijena nudi ugodnu, funkcionalnu i visokokvalitetnu medicinsku odjeću za sve sektore zdravstva.

Implementirano filtriranje prema kategoriji, spolu, brandu i cijeni.

Web shop odjeće za žene, muškarce i djecu

La luce u svojoj ponudi ima bogat asortiman odjeće za sve prigode, za odrasle i djecu brandova la luce, STYLE i Wenice kids.

Web shop za prodaju eteričnih ulja i prirodnih preparata za poboljšanje zdravlja

Herba-Dea je generalni zastupnik renomiranih svjetskih proizvođača prirodnih preparata za poboljšanje zdravlja i nude široki asortiman proizvoda na biljnoj bazi.

izrada web stranice izrada web stranice web stranica izrada web stranica web stranica cijena izrade web stranica 

Web shop pokretnih solnih inhalatora

Saltpipe je patentirani proizvod za samostalnu primjenu solne terapije koja je djelotvorna pomoć pri liječenju simptoma respiratornih bolesti kao što su astma, bronhitis, respiratorne alergije, kronične opstruktivne plućne bolesti i drugih.

Web portal za učenje Office paketa


Portal s video lekcijama za besplatno učenje programa iz područja Office paketa (Excel, Word, PowerPoint, Outlook). Na portalu možete naći lekcije, ispite i kvizove, kao i novosti iz svijeta edukacija, poslovanja i traženja poslova. Osim online tečajeva, nude i ‘live’ tečajeve s naglaskom na Excel za pravne i fizičke osobe.

Web shop PVC stolarije, sobnih vrata, namještaja po mjeri i montažnih objekata

Apolon gradnja djeluje u sklopu Apolon Group te nude širok raspon materijala, dekora i boja u kombinaciji sa proizvodnjom po želji i mjeri.

Službena web stranica glazbenika Alena Islamovića

Reprezentativna web stranica života i rada jugoslavenskog i bosanskohercegovačkog muzičara i rock ‘n roll pjevača Alena Islamovića. Sastoji se od detaljne biografije, diskografije, galerije i dokumentarnog filma.

izrada web stranice izrada web stranice web stranica izrada web stranica web stranica cijena izrade web stranica 

Web stranica za prezentaciju usluga čišćenja

Demic Gebäudeservice njemački je klijent kojemu smo napravili web stranicu za usluge čišćenja poslovnih prostora, zgrada i stambenih objekata.

Web stranica taxi prijevoznika

Mile Taxi Krk ima impresivni vozni park te u sklopu kojega u ponudi ima kombije, autobuse, aute te uz to nudi posebne pogotnosti kao što je VIP vožnja i posebna tura koja uključuje degustaciju vina i obilazak podruma u Vrbniku

izrada web stranice izrada web stranice web stranica izrada web stranica web stranica cijena izrade web stranica 

Web stranica vile s apartmanima za iznajmljivanje

Vila Bojan je vila kategorije 3 zvjezdice smještena na izvrsnoj lokaciji u Pirovcu, svega 150 metara od plaže. Vrhunski dizajn, pomno odabrani detalji te prostranost ključni su elementi svakog apartmana. Svi su apartmani klimatizirani, te sadrže TV ravnog ekrana s kabelskim i satelitskim programima te besplatni WiFi.