APLIKACIJE.HR

WEB marketing

1 /20
dostupnih paketa

30

DANA BESPLATNOG MARKETINGA

Vođenje društvenih mreža

Nakon što se prijavite, ako se Vaša prijava nalazi u 20 najbržih, kontaktirati će Vas odjel marketinga koji će s Vama proći sve detalje vezano uz Vaš posao te vezan uz vrstu i intenzitet objava.

Naš tim educiranih marketing stručnjaka u periodu do 01.09.2020. na Vašim društvenim mrežama ( Facebook i Instagram )  objaviti će do 20 objava potpuno besplatno. Objave će biti u skladu s dosadašnjim objavama te usko vezane za tip posla kojim se bavite. Objave mogu voditi na Vašu web stranicu, služiti za reklamiranje proizvoda / usluge ili biti usmjerene cilju privlačenja više oznaka “Sviđa mi se” te rastu zajednice koja prati Vaše poslovne profile. Ukoliko nemate poslovni profil na društvenim mrežama, isti možemo za Vas napraviti. Također, ukoliko imate već pripremljeni materijal koji želite objaviti, isti nam možete dostaviti, a našem timu dati smjernice u kojem smjeru želite tijek promocije i objava.

Dodjeljivanje ovlasti

Kako bi mogli voditi društvene mreže, potrebno je našem timu, odnosno članu koji će voditi objave na Vašem profilu, dodjeliti ovlast “Urednika” na Vašoj stranici. Naravno, profil ostaje u Vašem vlasništvu te jedino Vi imate administratorske ovlasti na tom računu što Vam omogućava uređivanje objava, brisanje objava te uklanjanje ovlasti našem članu u bilo kojem trenutku.

Što nakon 01.09.2020. ?

Krajem Kolovoza 2020. dostaviti ćemo  Vam izvještaj o uspješnosti kampanje te broju impresija ( broju oznaka “Sviđa mi se”, novih pratitelja te posjeta web stranici i klikova poveznica ). Nakon toga, ništa Vas ne obavezuje da nastavite koristiti naše usluge.  Ukoliko ste zadovoljni kontaktirajte nas kako bismo se dogovorili o nastavku suradnje po pristupačnim cijenama, a ukoliko niste, jednostavno uklonite autorske ovlasti članu tima kojem ste ih dodijelili.

Zaštita od odgovornosti

Član marketinškog tima koji će biti zadužen za uređivanje i stvaranje objava na Vašem profilu obavezuje se, sukladno praksi naše tvrtke Poslovne Aplikacije d.o.o., Koturaška 35, Zagreb, OIB : 29707953819 , sve objave stvarati na način koji će doprinjeti rastu ugleda i unapređenju poslovanja, a sukladno dosadašnjim objavama i pravilima struke te usko vezano za tip posla kojim se bavite. Naručitelj se obvezuje dostaviti istinite podatke te niti u kojem slučaju i okolnostima ne smije dovesti do obmanjivanja javnosti i potencijalnih kupaca neistinitim sadržajem u objavama. Sav posao, usluge i proizvodi koji se reklamiraju na ovaj način, moraju biti u skladu s važećim zakonima Republike Hrvatske te Poslovne aplikacije d.o.o. ne preuzimaju odgovornost u slučaju dostavljanja neistinitih informacija.

Upute za podešavanje ovlasti

Facebook

Korak 1: Otvorite facebook stranicu poslovnog profila

Korak 2: Odaberite postavke

Korak 3: Odaberite s lijeve strane "Uloge na stranici"

Korak 4: Upišite ime referenta koje smo Vam poslali

Korak 5: Odaberite urednik i pritisnite "Dodaj"

APLIKACIJE.HR

APLIKACIJE.HR su brand tvrtke Poslovne Aplikacije d.o.o. , specijalizirane za izradu programskih i web rješenja. Dugogodišnje iskustvo, predanost radu i kontinuriano usavršavanje, garancija su naše kvalitete i Vašeg zadovoljstva.