REALIZIRAJTE SVOJE ZAMISLI

Internet stranica je najmoćnija i najvažnija reklama Vašeg poslovanja. Osim što se putem nje prezentirate potencijalnim i postojećim korisnicima, važna je i za prezentaciju Vaših proizvoda i usluga te pronalaženje informacija o Vama. Internet stranica je digitalna posjetnica Vašeg poslovanja i stoga je od izuzetne važnosti da bude napravljena profesionalno.  

Slika nije učitana

Web stranice

Web shop

Web aplikacija

Otkrijte kvalitetu stranice

Statistika posjećenosti

Naši klijenti u svakom trenutku mogu pratiti posjećenost stranice i statistiku koja prikazuje niz korisnih i zanimljivih informacija pomoću kojih je moguće dodatno optimizirati sadržaj i povećati produktivnost.

SEO

Search Engine Optimization znači da ćemo Vaš sadržaj prilagoditi tražilicama kako bi kroz kvalitetne tekstove i optimizirane slike Vaša stranica dobila što bolju ocjenu i bila na samom vrhu prilikom pretraživanja. Sve tekstove dodatno prilagođavamo internet tražilicama te smanjujemo veličinu fotografija zadržavajući kvalitetu.

Modularnost

Svi projekti razvijeni su tako da se čak i nakon postavljanja na internet mogu dodatno nadograđivati raznim funkcijama i samim time proširivati sadržaj i mogućnosti koje nudite korisnicima.

Responzivan dizajn

Pri izradi svakog projekta posebnu pozornost pridajemo tome da se sadržaj prilagođava veličini ekrana uređaja s kojim korisnik pristupa te time osiguravamo jednako kvalitetan prikaz od najmanjeg do najvećeg ekrana.

Stvaranje zajednice klijenata

Ne ovisno o vrsti projekta, radi li se o internet stranici, web shopu ili web aplikaciji, nudimo Vam mogućnost direktne komunikacije s posjetiteljima putem chat-a, formi za kontaktiranje i formi za registraciju klijenata čime ćete stvoriti i nadograđivati zajednicu Vaših klijenata i samim time lakše prezentirati svoje usluge i proizvode.

Samostalno održavanje CMS

CMS je administracijski dio Vaše stranice putem kojeg možete samostalno uređivati sadržaj i izgled Vaše stranice kako bi uvijek bila ažurirana i prikazivala sve ono što želite. Svojim korisnicima nudimo besplatnu obuku za samostalni rad kao i asistenciju pri korištenju.

Izrada internet stranica

Svjesni smo da se prosječan korisnik već pri samom istraživanju procesa izrade web stranice susreće s nizom nepoznatih i nerazumljivih pojmova kao što su CMS, hosting, domena, TTFB i sl.

 Iz tog razloga, svojim korisnicima nudimo besplatan inicijalni sastanak na kojem ćemo upoznati Vaše potrebe i provesti Vas kroz proces stvaranja Internet stranice na sasvim razumljiv način, bez previše kompliciranja. 

0
Certifikata
0
Tehnologije
0 +
Zadovoljnih korisnika
0
Napisanih linija koda

IZRADA WEB STRANICA

Izrada web stranice je važan korak svakog poduzetnika jer web stranica predstavlja Vaš posao i osigurava interakciju s postojećim i novim klijentima. Bez obzira imate li internet stranicu kojoj je potrebno osvježenje ili krećete iz početka, naši stručnjaci će s Vama proći sve važne korake kako bi finalni proizvod najbolje moguće ispunio svoju svrhu. Iako je svaka web stranica, kao i njena izrada, unikatna, sam proces izrade može se podijeliti u sljedeće korake : 

ODABIR IMENA, REZERVACIJA I REGISTRACIJA IMENA ODNOSNO DOMENE

ODABIR SERVERA ODNOSNO HOSTINGA NA KOJEM ĆE SE VAŠA STRANICA NALAZITI

ODLUČIVANJE O PODJELI STRANICE I BROJU PODSTRANICA, IZRADA NACRTA STRANICE

PRIPREMA I OPTIMIZACIJA SLIKA I TEKSTOVA ODNOSNO SADRŽAJA

PRIPREMA DIZAJNA

ODLUČIVANJE O TEHNOLOGIJAMA KOJE ĆE SE KORISTITI ZA IZRADU

IZRADA WEB STRANICE

PREGLED I DORADA WEB STRANICE

SEO OPTIMIZACIJA

SMJEŠTAJ NA HOSTING

PRAČENJE BROJA POSJETITELJA

ODRŽAVANJE STRANICE I SADRŽAJA

Možda već imate domenu i hosting, pripremljen dizajn i napisane tekstove ili tek razmišljate o svim koracima, ali bez obzira o stupnju pripremljenosti odnosno broju koraka koji ste izvršili, kroz inicijalni sastanak pomoći ćemo Vam stvoriti plan za izradu kvalitetne stranice koja će se brzo učitavati, jednako dobro prikazivati na svim uređajima i što je najvažnije, biti na visokom mjestu na Googlu pri pretraživanju . Korištenje modernih tehnologija, konstantno učenje i certificiranje za nove tehnologije omogućava nam ispunjenje našeg imperativa, kvalitete ! 

Dogovorite već danas neobavezan sastanak. 

WEb shop

Jedan oblik naprednih web stranica koje izrađujemo je web trgovina. Idealno digitalno rješenje za sve one koji žele svoje proizvode učiniti dostupnim 24 sata na dan, 7 dana tjedno uz minimalne troškove prodaje jer poduzetnik plaća jedino izradu web trgovine. Mogućnost kreditnog plaćanja ili korištenjem usluge PayPal. 

Cijene izrade web stranica

Svaka web stranica izrađuje se individualno tako da je i cijena za svaku stranicu individualna, ali ovisno o kategoriji u koju spada Vaša web stranica možete dobiti okvirni iznos koliko dođe izrada web stranice.

START PAKET

1999 Kn

Paket namijenjen izradi jednostavnijih web stranica idealan za početak poslovanja

Priprema i optimizacija sadržaja

Izrada responzivne stranice

Do 5 pod stranica

Samostalno uređivanje stranice kroz CMS

Statistika posjećenosti i zaštita stranice

OSnovni paket

3499 kn

Paket namijenjen za sve koji žele ozbiljniju web stranicu s više funkcionalnosti

Start paket +

Do 10 pod stranica

Kontakt obrazac

Chat podrška

6 mjeseci besplatnog održavanja*

napredni paket

5999+ kn

Paket u koji spada izrada kompleksnih web stranica koji omogućuju interakciju s korisnicima

Osnovni paket +

Registracija i prijava korisnika

Neograničen broj pod stranica

Neograničen broj pluginova

12 mjeseci besplatnog održavanja*

Tko smo ?

POSLOVNE APLIKACIJE d.o.o.
OIB : 29707953819
MBS : 04899334

GDJE SMO ?

Od ponedjeljka do petka smo na adresi Koturaška 35, Zagreb, u periodu od 09 do 17 sati.

A broj ?

Ured : + 385 ( 0 ) 1 / 2342 - 630
Mob : + 385 ( 0 ) 98 / 791 - 193

e - mail ?

info@aplikacije.hr
podrska@aplikacije.hr

Tvrtka je registrirana na Trgovačkom sudu Zagreb. Temeljni kapital 20.000,00 kn uplaćen u cijelosti. Član uprave : Goran Klasić.