Slika nije učitana

ŠTO JE WINDOWS APLIKACIJA ?

Windows aplikacije su programi razvijeni za rad na operativnim sustavima Windows koji svojim funkcionalnostima korisnicima olakšavaju, ubrzavaju i pospješuju poslovanje. Cilj takvih aplikacija je automatizacija svakodnevnih radnji i ušteda vremena. POSLOVNE APLIKACIJE d.o.o. su jedna od vodećih tvrtki specijaliziranih za izradu i distribuciju programskih rješenja za poduzetnike, obratite nam se s povjerenjem.

KOJE SU PREDNOSTI DESKTOP APLIKACIJE ?

Ušteda vremena

Korištenje windows aplikacije Vam štedi vrijeme jer sve što ste do sada radili na papiru ili korištenjem Word-a, Excel-a i slično sada možete raditi putem aplikacije. Brže, preglednije i efikasnije.

Povećanje produktivnosti

Uštedom vremena i automatizacijom poslovanja, osim preglednijeg i lakšeg poslovanja moći ćete uložiti više vremena u obavljanje drugih poslova, a samim time i povećanje produktivnosti.

Sigurnost

Sve aplikacije razvijamo korištenjem Microsoft programskog jezika, C# u kombinaciji s bazom podataka MySQL čime postižemo brzinu rada i sigurnost podataka, a korisnicima isporučujemo svrsishodne i intuitivne aplikacije.

Automatizacija poslovanja

Mnogo repetitivnih radnji se može automatizirati tako da aplikacija prema zadanim parametrima prepoznaje potrebu i sama odrađuje onaj dio posla koji bi inače radili ručno.

Modularnost

Bez obzira na vrstu i funkcionalnost aplikacije, sve programe razvijamo tako da ih je kasnije izuzetno lako nadograditi ugrađivanjem dodatnog modula ovisno o potrebi koja je nastala.

Bezbroj mogućnosti

Korištenje windows aplikacija Vam nudi bezbroj mogućnosti jer smo u mogućnosti razviti personaliziranu aplikaciju točno prema Vašim potrebama. Dovoljno je da nam predstavite problematiku i tip posla kojim se bavite, ostalo je na nama.

Bez obzira na tip posla kojim se bavite i vrstu problema koji imate, u mogućnosti smo razviti aplikaciju točno prema Vašim specifikacijama i potrebama. Bilo da se radi o aplikaciji za analizu poslovanja i kontrolu troškova ili o kompleksnom ERP sustavu. Tu smo za Vas. 

“Razviti ćemo što zamislite.”

POSLOVNE APLIKACIJE d.o.o.

ČESTa PITANJA

Bez obzira na tip posla kojim se bavite i vrstu problema koji imate, u mogućnosti smo razviti aplikaciju točno prema Vašim specifikacijama i potrebama. Bilo da se radi o aplikaciji za analizu poslovanja i kontrolu troškova ili o kompleksnom ERP sustavu. Tu smo za Vas. Do sada smo radili aplikacije za širok spektar djelatnosti (automehaničare, vodoinstalatere, plinoinstalatere, ugostitelje, iznajmljivače apartmana, autoprijevoznike itd. ) te vjerujemo da i Vama možemo ponuditi kvalitetno rješenje.

Sa svakim klijentom volimo na početku odraditi informativni sastanak kako bi prvenstveno dobili uvid u tip posla kojim se bavi i analizirali problematiku. Saslušat ćemo Vaše ideje, dati svoje prijedloge i zajedno doći do konačnog nacrta aplikacije. Znači, za izradu aplikacije, dovoljno je da nas kontaktirate putem obrasca koji se nalazi niže na stranici i dogovorite svoj termin sastanka.

Vrijeme izrade aplikacije ovisi o kompleksnosti aplikacije i broju funkcionalnosti. 

Jedina smo firma na tržištu koja čak 60% vremena potrebnog za razvoj aplikacije ulažemo u testiranje rada aplikacije kako bi Vam isporučili potpuno pouzdan i gotov proizvod. Stoga, vrijeme razvoja aplikacije može biti od tjedan dana pa sve do nekoliko mjeseci.

Kao i samo vrijeme izrade, cijena izrade aplikacije ovisi o kompleksnosti izrade stoga je teško postaviti unaprijed definiranu cijenu. Općenito, cijene se kreću od 2.000,00 kn na više. 

Dogovorite izradu aplikacije već danas.

GOTOVE APLIKACIJE

MONYSON - Desna ruka svakog poduzetnika

Aplikacija Vam omogućava : 

– Izdavanje ponuda, predračuna i računa
– Kontrolu troškova i analizu poslovanja
– Vođenje evidencije rada zaposlenika
– Ispisivanje uplatnica
– Evidenciju LOKO vožnje
– Evidenciju putnih naloga
– I sve ostalo što je potrebno za uspješno poslovanje.

Service manager

Aplikacija namijenjena autoservisima i automehaničarima.Između svih funkcionalnosti izdvojili  bi izdavanje i evidenciju naloga za autoservise, izdavanje i evidenciju ulaznih i izlaznih računa, skladište i evidenciju stranaka i servisa.

BAR SCALE

Aplikacija namijenjena ugostiteljima i klubovima koja omogućava izradu inventure za svega nekoliko minuta korištenjem O’Haus vage. Dovoljno je postaviti bocu na vagu i kroz aplikaciju učitati stanje pića te ga usporediti sa stvarnim zalihama.

Zatražite besplatnu ponudu

Zatražite besplatnu ponudu


Tko smo ?

POSLOVNE APLIKACIJE d.o.o.
OIB : 29707953819
MBS : 04899334

GDJE SMO ?

Od ponedjeljka do petka smo na adresi Koturaška 35, Zagreb, u periodu od 09 do 17 sati.

A broj ?

Ured : + 385 ( 0 ) 1 / 2342 - 630
Mob : + 385 ( 0 ) 98 / 791 - 193

e - mail ?

info@aplikacije.hr
podrska@aplikacije.hr

Tvrtka je registrirana na Trgovačkom sudu Zagreb. Temeljni kapital 20.000,00 kn uplaćen u cijelosti. Član uprave : Goran Klasić.