Slika nije učitana

BAR SCALE - Brze i točne inventure.

O proizvodu

Bar Scale je program namijenjen ugostiteljima za izradu brzih i točnih inventura, provjeru stanja pića, izradu narudžbenica i evidencije poslovanja. Program je kompatibilan sa svim verzijama Windows operativnih sustava i uz program dolazi O’Haus digitalna vaga vrhunske preciznosti koja osigurava točnost mjerenja. 

Kako program radi ? 
Svakodnevno nadopunjujemo i analiziramo bazu koja sadrži težine praznih i punih boca. Prilikom prvog pokretanja, ugostitelj odabere koje artikle od svih ponuđenih ima u svojoj ponudi i želi mjeriti te se stvara popis Vaše baze. Nakon toga korisnik može odabrati brzo mjerenje za provjeru stanja pića u boci ili izradu kompletne inventure koju je kasnije moguće usporediti s prethodnim inventurama. Postavljanjem boce pića na vagu, ugrađeni algoritam visoke preciznosti računa preostali volumen pića u boci i dodaje ga u inventuru ili prikazuje na ekranu. 

Što nudi barscale ?

Brzo mjerenje

Funkcionalnost koja će Vam omogućiti da u svega nekoliko sekundi provjerite stvarno stanje pića u boci. Dovoljno je odabrati artikl iz padajućeg izbornika i postaviti željeno piće na vagu te će se na ekranu prikazati preostala količina pića.

Usporedbu inventura

Nakon izrade inventure, istu je moguće usporediti s nekom od prethodnih inventuri i momentalno dobiti uvid u prodanu količinu i stvarno stanje na skladištu.

Izrada narudžbenica

Sva pića koja su ispod minimalne zalihe moguće je automatski dodati u narudžbenicu, nadopuniti je odabranim artiklima i stvoriti popis za kupovinu ili narudžbenicu poslati elektroničkom poštom dobavljaču.

Inventuru

Brzo i precizno mjerenje omogućava izradu inventure u znatno kraćem vremenskom roku, bez upotrebe mjerača i gubitaka prilikom pretakanja pića za koje nemate mjerač te nudi mogućnost slanja elektroničkom poštom, spremanja i ispisivanja na pisaču.

Alarm za niske količine

Korisnik ima mogućnost postavljanja minimalne količine koju želi imati na skladištu te ga program automatski upozorava na sva pića koja su ispod postavljene količine.

Nadogradnju

Program je razvijen modularno što znači da omogućava prilagodbu, personalizaciju i nadogradnju prema željama i potrebama korisnika.

POSLOVNE APLIKACIJE d.o.o. je jedna od vodećih tvrtki za izradu i distribuciju programa namijenjenih poduzetnicima.

“Sve što možete zamisliti, mi možemo razviti.”

Poslovne Aplikacije d.o.o.

Brzo mjerenje

Brzo mjerenje je funkcionalnost koja ugostitelju omogućava da u svega nekoliko sekundi provjeri točno stanje pića u boci i sazna prodanu količinu ili provjeri točnost mjerenja.

Izrada inventure

Glavna funkcionalnost programa je brza i precizna izrada inventure čime se znatno smanjuju troškovi inventure i gubitci prilikom pretakanja. Bar scale nudi brze i precizne inventure s mogućnosti automatskog izračuna prodane robe i usporedbe s prethodnim inventurama.

Izrada popisa za kupovinu

Program nudi mogućnost automatskog upozorenja na pića kojima je zaliha ispod željene količine koju korisnik postavlja te mogućnost izrade popisa za kupovinu koji se može spremiti, ispisati ili poslati elektroničkom poštom.

česta pitanja

Program je kompatibilan sa svim verzijama Windows operativnog sustava i ima standardiziranu veličinu ekrana, a izgled programa je prilagođen i za rad na “Touch-screen” monitorima.

O’Haus vage koriste vrlo jednostavno povezivanje s računalom korištenjem USB ulaza.

O’Haus vage je Njemački proizvod visoke kvalitete i preciznost, a svakodnevno usklađivanje i nadopunjavanje baze koja sadrži težinu boca osigurava visoku točnost mjerenja s greškom do 0,01%.

Svi podaci spremaju se u zaštićenu bazu podataka koja se nalazi na korisnikovom računalu te se zatvaranjem aplikacije izrađuje automatska sigurnosna kopija baze podataka na zaštićeno mjesto čime se smanjuje rizik od gubitka podataka. Također, kopiju baze podataka moguće je napraviti i na USB memoriju te u slučaju kvara računala svi podaci ostaju spašeni dok su sve vage pokrivene garancijom u trajanju 24 mjeseca.

Inicijalna cijena programa je 3.000,00 kuna + PDV što uključuje instalaciju programa, O’Haus vagu i korisničku podršku za prvih 6 mjeseci rada.

Naručite prezentaciju već danas i isprobajte program sasvim besplatno.


Tko smo ?

POSLOVNE APLIKACIJE d.o.o.
OIB : 29707953819
MBS : 04899334

GDJE SMO ?

Od ponedjeljka do petka smo na adresi Koturaška 35, Zagreb, u periodu od 09 do 17 sati.

A broj ?

Ured : + 385 ( 0 ) 1 / 2342 - 630
Mob : + 385 ( 0 ) 98 / 791 - 193

e - mail ?

info@aplikacije.hr
podrska@aplikacije.hr

Tvrtka je registrirana na Trgovačkom sudu Zagreb. Temeljni kapital 20.000,00 kn uplaćen u cijelosti. Član uprave : Goran Klasić.