Slika nije učitana

ŠTO JE WEB APLIKACIJA ?

Web aplikacija je program smješten na internetu ( serveru ) što znači da Vam svojim funkcionalnostima pruža jednake mogućnosti kao i klasična aplikacija ( program ) koju koristite na računalu, ali joj se za razliku od klasičnog programa pristupa putem internet preglednika. To znači da aplikaciju možete koristiti čak i kada fizički niste pored računala na kojem je aplikacija instalirana. Moderan trend poslovanja od nas često zahtijeva pristup podacima o poslovanju kada nismo u uredu stoga je web aplikacija idealno, moderno, rješenje .

koje su prednosti web aplikacije ?

Pristup od bilo kuda

Web aplikaciji se pristupa korištenjem internet preglednika što znači da joj možete pristupiti s bilo kojeg mjesta u svijetu s bilo kojeg uređaja koji ima instaliran internet preglednik bez obzira na operativni sustav samog uređaja ( iOs, Windows, Android ... ) i bez obzira na veličinu ekrana jer su naše aplikacije u potpunosti responzivne odnosno prikaz sadržaja se prilagođava veličini ekrana uređaja s kojim pristupate.

Nadogradnja i održavanje

Također velika prednost korištenja web aplikacija je ta što je nadogradnju, popravak ili održavanje aplikacije potrebno izvršiti na samo jednom mjestu ( serveru ) te su promijene momentalno vidljive i svim korisnicima aplikacije za razliku od Windows aplikacija gdje je nadogradnju i održavanje potrebno implementirati na svako zasebno računalo na kojem je aplikacija instalirana.

Broj korisnika

Broj korisnika koji pristupa aplikaciji je neograničen što znači da svi Vaši djelatnici i osobe koje ovlastite mogu pristupiti aplikaciji na jednak način kao i Vi, korištenjem korisničkog imena i lozinke uz mogućnost da svakom korisniku odredite kojim dijelovima aplikacije može pristupiti, a kojima ne. Time osiguravate da određeni podaci koji trebaju biti tajni ostanu vidljivi samo Vama, a zajednički podaci vidljivi svima.

Sigurnost

Svi uneseni podaci spremaju se u kriptiranu bazu podataka spremljenu na zaštićenom serveru te su Vaši podaci na sigurnome. Čak i u slučaju kada bi netko uspio doći do same baze podataka, podaci bi toj osobi bili nečitljivi s obzirom na to da su kriptirani. Druga korisna prednost je automatski backup odnosno automatsko kopiranje svakih 24 sata što znači da svoje podatke ne možete nikako izgubiti.

POSLOVNE APLIKACIJE d.o.o. je jedna od vodećih tvrtki za izradu i distribuciju programa namijenjenih poduzetnicima. 

“Sve što možete zamisliti, mi možemo razviti”

POSLOVNE APLIKACIJE d.o.o.

Česta pitanja

POSLOVNE APLIKACIJE d.o.o. je tvrtka koja je svoje poslovanje orijentirala izričito na pružanje kvalitetnih IT rješenja poduzetnicima u Hrvatskoj. Stoga, u mogućnosti smo razviti aplikaciju točno prema Vašim specifikacijama i željama. Čak nije potrebno da imate potpunu viziju aplikacije, dovoljno je da nam objasnite čime se bavite i date smjernice, naš tim stručnjaka proučit će Vaš zahtjev i dati prijedlog potpune aplikacije. Stoga, da odgovorimo na pitanje : “Kakve aplikacije postoje ” – Točno onakve kakve zamislite. 

Vašoj aplikaciji možete pristupiti isključivo Vi i osobe kojima dopustite tako da za njih jednostavnom registracijom generirate korisničko ime i lozinku. Pružamo Vam potpunu kontrolu pristupa do mjere da Vaši podaci nisu vidljivi čak niti nama osim u slučajevima kada nas eksplicitno ovlastite za to.

Vrijeme izrade web aplikacije ovisi o kompleksnosti aplikacije. Jedina smo firma na tržištu koja čak 60% vremena potrebnog za razvoj aplikacije ulažemo u testiranje rada aplikacije kako bi Vam isporučili potpuno pouzdan i gotov proizvod. Stoga, vrijeme razvoja web aplikacije može biti od tjedan dana pa sve do nekoliko mjeseci.

Kao i samo vrijeme izrade, cijena izrade aplikacije ovisi o kompleksnosti izrade stoga je teško postaviti unaprijed definiranu cijenu. Općenito, cijene se kreću od 8.000,00 kn na više. 

Sigurnost pristupa web aplikaciji kao i sigurnost Vaših podataka postižemo korištenjem SSL certifikata i pouzdanih Microsoft tehnologija, .Net i Sql.  SSL certifikat Vam garantira da će svi podaci razmijenjeni između Vas i servera, prije slanja, biti zaštićeni posebnim metodama i da ako ih netko i presretne, da mu neće biti čitljivi. S druge strane, sigurnosno kopiranje ( auto backup ) Vaše baze podataka garantira Vam sigurnost da nikako ne možete izgubiti svoje podatke kao u slučaju mehaničkog kvara na računalu.

Dogovorite izradu web aplikacije već danas.

Tko smo ?

POSLOVNE APLIKACIJE d.o.o.
OIB : 29707953819
MBS : 04899334

GDJE SMO ?

Od ponedjeljka do petka smo na adresi Koturaška 35, Zagreb, u periodu od 09 do 17 sati.

A broj ?

Ured : + 385 ( 0 ) 1 / 2342 - 630
Mob : + 385 ( 0 ) 98 / 791 - 193

e - mail ?

info@aplikacije.hr
podrska@aplikacije.hr

Tvrtka je registrirana na Trgovačkom sudu Zagreb. Temeljni kapital 20.000,00 kn uplaćen u cijelosti. Član uprave : Goran Klasić.