Slika nije učitana

WEB DIZAJN

Priprema materijala

Prvi i jako važan korak je pripremiti kvalitetne tekstove , fotografije i video zapise za Vašu web stranicu koji će najbolje opisati Vašu djelatnost i usluge. Veliku pozornost pridajemo optimizaciji tekstova kako bi ih internet tražilice što bolje razumjele i samim time Vašu stranicu što bolje rangirali. Uz to, sve fotografije optimiziramo posebnim programima kako bi zadržale inicijalnu kvalitetu, ali znatno smanjili veličinu što utječe na brzinu učitavanja stranice, zadovoljstvo korisnika i također na ocjenu Vaše web stranice. 

priprema responzivnog dizajna

Pripremu dizajna prema Vašim smjernicama delegiramo našim vrhunskim stručnjacima s dugogodišnjim iskustvom i preko 1000 završenih radova koje možete pogledati ovdje. 

Sljedeći, možda i najvažniji korak izrade dizajna je prilagodba dizajna za mobilne uređaje i općenito sve veličine ekrana kako bi se Vaša stranica jednako kvalitetno prikazivala na svim uređajima. Čak 70% korisnika Vašoj web stranici pristupa s mobilnih uređaja, stoga, ako izgled stranice nije prilagođen mobilnim uređajima, u očima korisnika, kao i da ne postoji. 

snimanje dronom i obrada videozapisa

Zanimljiv video sadržaj na Vašoj stranici podiže posjećenost stranici i zainteresiranost za uslugu koju nudite te Vam daje mogućnost posjetitelju  prikazati Vašu djelatnost, apartman ili Vaš ugostiteljski objekt na jedinstven  i zanimljiv način iz ptičje perspektive.

Korištenjem drona DJI Mavic Pro s 4K UHD kamerom stvaramo i obrađujemo prekrasne video zapise te ih optimiziramo za Vašu web stranicu. Oduševite se kvalitetom i ljepotom. 

Play Video

Tko smo ?

POSLOVNE APLIKACIJE d.o.o.
OIB : 29707953819
MBS : 04899334

GDJE SMO ?

Od ponedjeljka do petka smo na adresi Koturaška 35, Zagreb, u periodu od 09 do 17 sati.

A broj ?

Ured : + 385 ( 0 ) 1 / 2342 - 630
Mob : + 385 ( 0 ) 98 / 791 - 193

e - mail ?

info@aplikacije.hr
podrska@aplikacije.hr

Tvrtka je registrirana na Trgovačkom sudu Zagreb. Temeljni kapital 20.000,00 kn uplaćen u cijelosti. Član uprave : Goran Klasić.