APLIKACIJE.HR

WEB

MARKETING

Želite  30  dana besplatnog web marketinga ? 

Prijavite se

1 /20
DOSTUPNIH PAKETA

Važnost kvalitetnog 

marketinga

Bilo da imate mali kafić ili veliku firmu sa stotinama zaposlenih važno je da je Vaše poslovanje u dodiru s kupcima. Da bi ostali u kontaktu potrebno je kontinuirano provoditi kvalitetan web marketing.

Oglašavate li novi proizvod ili sami brend Vaše firme, jako je važno da Vaša informacija dolazi do ciljane publike u pravom trenutku.

S nama do cilja

Definirat ćemo ciljano tržište, razraditi strategiju komunikacije te prilagoditi oglašavanje prema Vašim potrebama. Uštedite dragocjeno vrijeme prepuštajući se u ruke naših marketinških stručnjaka.

Facebook

Facebook marketing danas je jedan od temelja uspješne internet promocije zbog čega ga ne treba zanemariti.

Facebook ima oko 2 milijarde aktivnih korisnika što ga čini idealnim alatom za bržu, lakšu i efikasniju komunikaciju s potencijalnim i postojećim klijentima. Kvalitetna Facebook stranica pomaže Vašem poslovanju da bude savršeno prilagođeno željama korisnika te usmjereno samo na one koji pomažu njegovu rastu.

Instagram

Instagram je od stranice za osobnu upotrebu postao globalna platforma koja omogućuje brendovima da na jednostavan, a efektan način promoviraju svoje proizvode i usluge, privuku pozornost zanimljivošću svojih sadržaja te inspiriraju svoju publiku.

Zbog čega se nameće kao idealno rješenje za upoznavanje potencijalnih kupaca s proizvodima i uslugama Vaše tvrtke na potpuno drugačijoj i modernijoj razini.

Google Ads

AdWords je oblik online marketinga kojemu je glavna prednost vrlo precizno ciljanje tržišta. Plaća se samo za konkretan klik kroz oglas (Pay per click).

Putem AdWordsa dolazi se do publike koja u tom trenutku aktivno pretražuje proizvod ili uslugu koju VI nudite. Također može se ciljati i prema raznim kriterijima poput interesa, dobi, spola, mjesta i sličnog što AdWords čini najisplativijim oblikom internet marketinga.

APLIKACIJE.HR

APLIKACIJE.HR su brand tvrtke Poslovne Aplikacije d.o.o. , specijalizirane za izradu programskih i web rješenja. Dugogodišnje iskustvo, predanost radu i kontinuriano usavršavanje, garancija su naše kvalitete i Vašeg zadovoljstva.