WEB

Facebook

Kvalitetan facebook marketing je danas jedan od temelja uspješne promocije Internetu.


S obzirom na to da većina ljudi koristi mnoge društvene mreže te osobito Facebook, uspješno vođenje Facebook stranice omogućuje Vam bržu, lakšu i efikasniju komunikaciju s potencijalnim klijentima.

Instagram

Jasno nam je da Instagram nije više samo za osobnu upotrebu. Postao je globalna platforma koja omogućava brendovima da promoviraju svoje proizvode, privuku pažnju svojih sadržaja te inspiriraju svoju publiku.


Instagram Vam može pomoći tako da podiže svjesnost Vašeg brenda, te će Vaše potencijalne kupce upoznati sa novim i starim proizvodima na novoj i modernoj razini.

Google Ads

AdWords je oblik marketinga kojemu je glavna prednost vrlo precizno ciljanje tržišta. Iznimno učinkovito rješenje gdje se plaća samo za konkretni klik kroz oglas (Pay per click).

Uz AdWords, dolazi se do publike koja aktivno u tom trenutku pretražuje proizvod ili uslugu koji Vi nudite. Također, može se ciljati i prema raznim kriterijima poput interesa, dobi, spola, mjesta i sličnog što AdWords čini najisplativijim oblikom internet marketinga.

MARKETING

Bilo da imate mali kafić ili veliku poslovnu firmu sa stotinama zaposlenih, važno je da je Vaše poslovanje u dodiru sa kupcima. Da bi ostali u kontaktu, tu na scenu dolazi marketing.
Oglašavate li novi proizvod ili sami brend Vaše firme, jako je važno da Vaša informacija dolazi do ciljane publike sa ciljanim interesima, u pravom trenutku.

Postoji niz prednosti koje pruža marketinška kampanja, od izgradnje i održavanja reputacije Vašeg brenda do komunikacije Vaših usluga i proizvoda publici. Dobar i kvalitetan marketing gotovo sigurno će pospješiti promociju i prodaju za Vas.

Marketing gradi nerazdvojnu vezu između kupca i Vas.

Definirati ćemo ciljano tržište, razraditi strategiju komunikacije te prilagoditi oglašavanje prema Vašim potrebama.

Odmorite od samostalnog oglašavanja i uštedite vrijeme prepuštajući se u ruke naših stručnjaka za marketing.

APLIKACIJE.HR

Mi smo Poslovne Aplikacije d.o.o., tvrtka specijalizirana za izradu programskih i web rješenja. Dugogodišnje iskustvo, predanost radu i kontinuriano usavršavanje, garancija su naše kvalitete i Vašeg zadovoljstva.

APLIKACIJE.HR © [2016 - 2020]