Izrada web stranice

WEB STRANICE

Izrada web stranice po razumnoj cijeni

Brza izrada

Izrada web stranice unutar samo 10 dana od kada nam dostavite materijale.

Kvaliteta

Vi znate što želite, mi znamo to napraviti kvalitetno. Garantiramo rast posjećenosti i prodaje.

Optimizirani sadržaj

Naše stranice se nalaze na samom vrhu pretraživanja za ciljane pojmove i regiju.

Razumna cijena

Stvaramo unikatan dizajn web stranica po razumnoj cijeni.
Ne prilagođavamo template drugih stranica.

Personalizirani pristup

Vi znate što želite, mi znamo kako to napraviti bez kompliciranja u 4 jednostavna koraka.

Ne znate od kud krenuti ? Kontaktirajte nas i ugovorite besplatni sastanak .

Garantiramo vrhunsku kvalitetu svake naše web stranice

Izrada web stranice počinje odabirom pravih boja za ciljano tržište koje igra veliku ulogu u tome kako vašu internet stranicu doživljavaju posjetitelji.

Pri izradi svakog projekta posebnu pozornost pridajemo tome da se sadržaj prilagođava veličini ekrana uređaja s kojim korisnik pristupa te time osiguravamo jednako kvalitetan prikaz od najmanjeg do najvećeg ekrana.

Dizajn prilagođavamo po W3C standardu.

Sve web stranice razvijaju se tako da se čak i nakon postavljanja na internet mogu dodatno nadograđivati raznim funkcijama i samim time proširivati sadržaj i mogućnosti koje nudite korisnicima. 

Koristimo provjereni i najkorišteniji CMS koji Vam omogućava samostalno održavanje i uređivanje web stranice i sadržaja.

Izrada web stranice|web stranice|

Od ideje do realizacije

Od ideje do realizacije u 4 jednostavna koraka

Izrada web stranice je složen proces u kojem je potrebno ustanoviti Vaše želje, napraviti detaljno istraživanje tržišta i konkurencije, a nakon toga dati prijedlog dizajna koji će oduševiti posjetitelje. Dizajn koji će biti usklađen s Vašim logotipom, a uz to moderan, responzivan i zavodljiv. Iako ćemo na putu od ideje do objavljivanja stranice proći dosta stanica, s nama će Vam taj put biti shvatljiv i vrlo lagan jer ozbiljne zadatke treba povjeriti provjerenim partnerima.

Izrada internet stranice

Vaše želje

Web dizajn - izrada web dizajna

Predstavite nam kakvu web stranicu biste željeli.  Ako nemate ideju kakvu web stranicu želite, dovoljno je da nam prezentirate čime se bavite i dati ćemo Vam prijedlog što Vaša web stranica treba sadržavati. 

Materijale – tekstove, slike i video materijale nam možete dostaviti ili ih možemo prema dogovoru pripremiti za Vas.

Dizajn web stranice

Nakon što smo saslušali Vaše želje, istražiti ćemo tržište i napraviti ćemo moderan dizajn web stranice, odabrati boje, fontove i dati prijedlog izgleda nove web stranice. 

Za svaki projekt se otvara tzv. subdomena tako da napredak Vaše nove web stranice možete pratiti uživo na linku vaša-stranica.aplikacije.hr , a to nam omogućava da već tijekom razvoja dizajna usklađujemo izgled web stranice s Vašim željama. Link slobodno podijelite s dragim osobama i čujte i njihovo mišljenje tijekom razvoja. 

Web marketing

Dizajn

Izrada web stranice

Izrada

Izrada web stranice|web stranice|

Kada nam javite da ste zadovoljni prijedlogom dizajna, registrira se domena i zakupi hosting te se vrši instalacija CMS-a i kreće se s izradom nove  web stranice. 

Sav tekstualni sadržaj se optimizira za internet tražilice kako bi ih tražilice lakše razumjele i stavili Vas što bliže vrhu pretraživanja. Koristimo posebne programe kako bi slikama smanjili “težinu” bez gubitka kvalitete. Time postižemo brzinu učitavanja. 

Po završetku, radi se finalni SEO.

SEO

Iako cijelo vrijeme imate pristup novoj internet stranici i možete vidjeti napredak, po zavšetku web stranice želimo još jednom čuti Vaše mišljenje i doraditi eventualne detalje. 

Nakon toga, stranica se otvara za Vaše posjetitelje.

Na  web stranici možete pratiti dnevnu, tjednu, mjesečnu i godišnju posjećenost te vidjeti rezultate Vašeg rada, a samu  web stranicu možete i samostalno održavati i nadograđivati.

Slika nije učitana

Objava

Kontaktirajte nas ili pošaljite željeni upit putem forme i ugovorite besplatni sastanak sa našim stručnjacima.

APLIKACIJE.HR

APLIKACIJE.HR su brand tvrtke Poslovne Aplikacije d.o.o. , specijalizirane za izradu programskih i web rješenja. Dugogodišnje iskustvo, predanost radu i kontinuriano usavršavanje, garancija su naše kvalitete i Vašeg zadovoljstva.